Mate Bulić fotografijom s pjevačem kojeg dugo nismo vidjeli izazvao opće oduševljenje: “Napokon kumovi opet zajedno!”

Mate Bulić fotografijom s pjevačem kojeg dugo nismo vidjeli izazvao opće oduševljenje: “Napokon kumovi opet zajedno!”

Mate Bulić objavio je fotografiju na kojoj pozira s Markom Perkovićem Thompsonom, kojom je najavio koncert “Imotski ne zaboravi”.

Kralj dijaspore Mate Bulić na društvenim mrežama krenuo je s najavama koncerta “Imotski ne zaboravi” koji će se održati na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza.

Javnost je posebno oduševila vijest da će se na ovom koncertu na pozornicu vratiti Marko Perković Thompson, nakon dvije godine pauze od nastupa, a uz njega i Matu pjevat će i Dražen Zečić.

Sada je Bulić dodatno podigao euforiju oko koncerta fotografijom na kojoj pozira zagrljen s Thompsonom, uz koju je napisao i da ulaznice brzo nestaju.

FOTO: MATE BULIĆ/INSTAGRAM

“Napokon kumovi opet zajedno na koncertima”, “Dva kralja”, “Bilo je i vrijeme”, “Ajmo”, pisali su oduševljeni fanovi, a mnogi su se pohvalili i da su već kupili karte.

Organizator Ivan Ivkošić ranije je najavio kako se očekuje se pun stadion, odnosno 20-ak tisuća posjetitelja.

Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a upravo ga je on nagovorio da se sada vrati nastupima.

Osim Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Krajem prošle godine Thompson je s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu “Zemlja heroja”, koja je brzo osvojila njegovu publiku., piše showbuzz.hr