Evo što vas očekuje u najdražim serijama i sapunicama: Jasenka sumnja da Vice želi uzeti hotel

Evo što vas očekuje u najdražim serijama i sapunicama: Jasenka sumnja da Vice želi uzeti hotel

PONEDJELJAK Anđela odlučuje ozbiljno dignuti cijenu svoje parcele koja treba Macanima za hotel. Vinko poludi, na rubu je eskalacija rata između Akrapa i Macana. Martin otkriva Vici kako zna za njegove dugove. Nudi mu pomoć – ako Vice pomogne Zaglavama da ponovno postanu općina, Martin će pomoći njemu da se riješi dugova.

UTORAK Aljoša i Janko razmišljaju o kreditu da plate Anđeli, a Vinko je protiv. Investitor im postavi uvjet – moraju riješiti uporabnu dozvolu za dva dana, inače slijede penali. Jasenka posumnja da Vice njoj iza leđa želi sam preuzeti hotel, ali on je uvjerava da joj je lojalan.

SRIJEDA Matija otkrije Stanislavu da su Tomi i Lara otišli na par dana na Maltu, a on joj prizna da bi za sina htio nekog poput Matije. Ivka podijeli s Macanima vijest o Akrapovoj krađi Stipanova novca i kreće hajka na Akrape. Marko dolazi tražiti Milicu kod kuće, ali tamo zatekne Spomenku.

ČETVRTAK Ivka se sprema u Sinj podići novac dide Akrapa, ali ni ne sluti koje je sve komplikacije očekuju. Anđela i dalje ne odustaje od cijene za parcelu. Luce shvaća da se mora maknuti od Zaglava i zove Marinu te prihvaća posao., prenose 24sata