Zaručnica cijenjenog glumca iznenadila fotkom iz hotelske sobe, na sebi nije nosila ništa osim nakita!

Zaručnica cijenjenog glumca iznenadila fotkom iz hotelske sobe, na sebi nije nosila ništa osim nakita!

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley zagolicala je maštu pratitelja fotografijom iz kreveta na kojoj je pozirala potpuno gola, evo što je objavila.

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley ovih dana boravi u Cannesu zbog velikog filmskog događanja, a smještena je u luksuznom hotelu s pogledom na more., piše showbuzz.hr

Da odmara, svaki dan pokazuje na Instagramu, a jednom objavom zagolicala je maštu svojim pratiteljima.

Naime, Rosie se fotografirala ležeći potrbuške u krevetu i to potpuno gola, a u prvom planu bila je njena stražnjica.

Na sebi je imala samo zlatni nakit, a dok se nekima svidjelo to što je objavila, drugi baš i nisu bili oduševljeni.

”Ne lajkam golu fotku”, ”Zašto si se slikala gola?”, ”Prevulgarno…”, pisali su joj.

FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Inače, Rosie je već godinama zaručena za glumca Jasona Stathama, a zajedno imaju i dvoje djece, kćerku Isabelle i sina Jacka.

Ovaj je dvojac često bio na meti izrugivanja zbog dvije stvari, a zle jezike pobijedili su i dokazali da je njihova ljubav od svega jača.

Naime, manekenka je nekoliko centimetara viša od Jasona, a na temelju toga mnogi su ih godinama ismijavali, a osim toga, mnogi su mislili kako ovaj par neće uspjeti i zato što je među njima velika razlika u godinama.

Međutim, dogodilo se upravo suprotno i sretni su već više od deset godina.

Njihov prvi susret dogodio se na glazbenom festivalu Coachella 2010. godine, a šest mjeseci nakon što su se upoznali počeli su skupa živjeti.

“Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka”, izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.