Livaja diže sidro i napušta Hajduk? Postoji interes iz Grčke

Livaja diže sidro i napušta Hajduk? Postoji interes iz Grčke

Marko Livaja nije nastupio za Hajduk još od 30. ožujka, a postoji interes za njegove usluge iz Grčke.

Nogometaši Hajduka nisu uspjeli napraviti iskorak i zaprijetiti Dinamu, prošlo je 19 godina od posljednje titule Splićana. Krajem prošle godine sve je izgledalo bajkovito, Bijeli su imali znatnu prednost ispred Dinama i Rijeke, ali…

Ubrzo je došao Jadranski derbi na Poljudu, Sopićeva Rijeka preokrenula je negativan rezultat i približila se Hajduku, uslijedio je remi na Opus Areni, šampionske su ambicije živjele, ali ne zadugo., piše gol.hr

Bijeli su od 16. ožujka zaredali pet poraza, Lokomotiva, dvaput Dinamo, Rijeka i za kraj crnog niza poraz od Osijeka na domaćem terenu. Splićani su zazivali strane suce, dobili su ih, ali igrački na terenu nisu mogli parirati svojim takmacima.

Nema ga skoro dva mjeseca

Baš u tom crnom nizu ozlijedio se Marko Livaja, ikona Splićana i njihov najbolji igrač. Izašao je iz igre u 55. minuti prvenstvenog susreta protiv Dinama 30. ožujka i nije više zaigrao minute u HNL-u.

Livaja je došao na tapetu navijačima Bijelih, prvo zbog svog mini odmora u Ateni, a onda i famoznog igranja padela dok su njegovi suigrači igrali utakmicu. Atmosfera je potpuno splasnula u Splitu, navijači su okrenuli leđa igračima, pogotovo na posljednjoj utakmici gdje su igrače usporedili sa – spolovilima.

Brojne promjene događaju se na Poljudu, otišao je Jakobušić, Nikoličius odlazi, Perišić je u statusu quo. Kadar će zasigurno doživjeti dubinske promjene, teško je očekivati da će Brekalo ostati, brojni skupi stranci čekaju rasplet sezone, a navodno postoji i interes za Marka Livaju.

Puno je upitnika, a Livaju stižu godine

Germanijak prenosi da bi Livaja mogao napustiti Hajduk naljeto, prema neslužbenim informacijama, postoji interes grčkih klubova za 30-godišnjeg bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Puno je upitnika u kojem će smjeru krenuti Hajduk pod vodstvom novog predsjednika Bilića, nekoliko je ”teškaša” u svlačionici Bijelih koji čekaju rasplet situacije, Livaja je jedan od njih, naravno, uz Perišića i Brekala.

Mnogi zamjeraju Livaji njegovo ponašanje i pristup, pogotovo u posljednje vrijeme, evidentno je da se napadač Splićana, blago rečeno, opustio u fizičkom smislu. Misli li Hajduk inkasirati određenu svotu novca za Livaju, mora reagirati naljeto jer ipak puni 31 godinu krajem kolovoza.