‘Moj zaručnik umro je na dan našeg vjenčanja, a onda sam otkrila njegov tajni život’

‘Moj zaručnik umro je na dan našeg vjenčanja, a onda sam otkrila njegov tajni život’

Photo by Jonathan Borba on Unsplash/ilustracija

Smrt je rastavila Kaitlin Palmieri i njezinog pokojnog zaručnika Erica ujutro na dan njihova vjenčanja u kolovozu 2020. No nakon toga iznenadila se kad je saznala njegove tajne

Umjesto da presretna prošeće do oltara, taj dan 35-godišnja Njujorčanka Kaitlin Palmieri ostala je paralizirana od tuge. Naime, njezin je zaručnik doživio smrtonosni srčani udar u 33. godini, samo nekoliko sati prije same ceremonije vjenčanja.

Ubrzo je pala u očaj, no tada je uslijedio novi šok – Eric je vodio dvostruki život. Saznala je da ju je njezin pokojni zaručnik varao, čak i tijekom njihovih zaruka.

Naime, 20. studenog 2023., na dan kada bi slavio 37. rođendan, saznala je da je Eric, koji je radio kao putujući financijski savjetnik, imao ljubavnicu na američkoj Zapadnoj obali i to više od godinu dana prije svoje smrti.

– Osjećala sam se kao da sam emocionalno zarobljena i nisam mogla nikamo pobjeći. Bila sam frustrirana i ljuta na njega, a on je otišao – opisala je osjećaj razočarana Kaitlin.

– Očajnički sam željela da mi netko kaže da to nije istina, no u srcu sam znala da jest. I htjela sam puknuti od bijesa – prisjetila se.

Palmieri je prohodala s Ericom nakon što je njezin bivši dečko Mike 2015. godine doživio tragičnu smrt.

Ericova je izdaja postala očita kad je na Instagramu pronašla neobičnu poruku za njezinog preminulog zaručnika.

Nije mnogo razmišljala o virtualnoj slučajnosti, barem ne u početku. Prvo se nije zabrinula što se ona i ta druga žena prisjećaju dva različita mrtva muškarca po imenu Eric, koji su slučajno imali isti rođendan.

Ipak ju je nazvala te je bila iznenađena istinom.

– S tom drugom ženom, koju je upoznao na internetu, bio je od ožujka 2019. – izjavila je za The Post.

I tako je ljubavnica pokazala tužnoj zaručnici poruke koje su njih dvoje izmjenjivali. Veza je počela 7 mjeseci prije nego je Eric zaprosio Kaitlin.

– Posljednje su bile odvratne, seksualne poruke i to joj je poslao 7 dana prije našeg vjenčanja – izjavila je.

Sve do tog trenutka Palmieri je vjerovala da je Eric poslan s neba da joj bude druga prilika za ljubav. Naime, njezin je dečko Mike 2015. godine poginuo na neobičan način – poskliznuo se tijekom proslave njezina 30. rođendana i pao u nesvijest. Umro je šest dana kasnije.

Kaitlin je na početku veze s Ericom ispričala svoju tužnu priču te joj je on bio ‘rame za plakanje’.

No, na koncu je završila duboko razočarana.

– Plakala sam prvih nekoliko dana nakon što sam saznala za njegovo patološko, narcisoidno ponašanje – izjavila je.

Nakon Ericove smrti, bila je prisiljena napustiti njihov zajednički stan u Astoriji, Queens, i preseliti se kući na Long Island. Tamo su joj podršku dali njezini roditelji, kako bi se lakše nosila s velikom depresijom, anksioznošću i posttraumatskim stresnim poremećajem koji je proživjela.

– Izgubila sam sve. Za sve je on kriv, imam puno pravo biti ljuta – zaključila je, piše The Post., prenose 24sata