Danijela Dvornik pokazala rezultate odlaska u teretanu, pratitelji: ‘Kad te vidim daješ mi gorivo!’

Danijela Dvornik pokazala rezultate odlaska u teretanu, pratitelji: ‘Kad te vidim daješ mi gorivo!’

Danijela redovito vježba te svoje rezultate pokazuje na društvenim mrežama, a ovoga puta s pratiteljima je podijelila u čemu je to ustrajna te što je pokreće u fizičkom i psihičkom smislu.

Danijela Dvornik na društvenim mrežama često govori o privatnom životu te pokazuje kako izgledaju njezini dani. Danijela redovito vježba te svoje rezultate pokazuje na društvenim mrežama, a ovoga puta s pratiteljima je podijelila u čemu je to ustrajna te što je pokreće u fizičkom i psihičkom smislu.  “I tako… jutro je započelo radom na sebi i baš sam ponosna na sebe. Čvrsta sam i postojana, ali bez upornosti ništa. Moram vam priznati da je moje vježbanje stup moje stabilnosti, kako fizičke, tako emocionalne i da mi je to postalo nužno poput vode. Jednostavno sve je bolje nakon treninga”, zaključila je Danijela u opisu objave, a u komentarima pratitelji su je odmah pohvalili. “Kad te vidim Danči, daješ mi gorivo”, “Ženo, prelijepa si”, “Ma bravo”, “Svaka čast”, pisali su.

FOTO: INSTAGRAM

Podsjetimo, Danijela trenutno boravi na otoku Braču s kojeg je na kratko otišla na Vis kako bi pomogla mami Žarki oko radova u kući. – Putujem na Vis. Mater me čeka da joj pomognem, dakle idem raditi – napisala je Danijela u objavi na Instagramu koju je snimila dok je bila na trajektu za Vis. Ubrzo nakon dolaska na Vis pokazala je kako je pomogla mami i priznala je kako obavljeni zadatak nije bio jednostavan. 

FOTO: INSTAGRAM

– Upravo sam smontirala krevet materi. Izgledalo je jednostavno, ali sam se baš naradila jer sve mora biti u levelu, a ja imam samo dvije ruke. Oprostite mi što ne postam tipične Instagram ženske stvari. Bit će i toga – napisala je Danijela i objavila fotografiju kreveta kojeg je sama smontirala. Da je vješta u ovakvim, ali i puno zahtjevnijim poslovima Danijela je pokazala i prošli tjedan kada je sama postavila pločice na vanjskoj terasi. , prenosi večernji