‘Modrić je pristao!‘ Marca objavila veliku vijest, spominju plan koji će oduševiti Hrvate

‘Modrić je pristao!‘ Marca objavila veliku vijest, spominju plan koji će oduševiti Hrvate


Luka Modrić (38) će još najmanje jednu sezonu igrati u madridskom Realu. To je postalo jasno nakon što su proteklih dana procurile informacije s pregovora između hrvatskog veznjaka i čelnika kluba, a sada je sve potvrdila i ugledna Marca.
Španjolski medij donosi kako se situacija posljednjih tjedana potpuno preokrenula i kako su se Modrić i Real dogovorili za nastavak suradnje iako je tijekom većeg dijela sezone izgledalo da se bliži rastanak nakon 12 godina. No Modrić je odigrao dobru sezonu, izrazio želju za ostankom i pristao na ponuđene uvjete, a Florentino Perez je nakon toga završio pregovore i dogovorio suradnju.
Marca u svojem tekstu donosi kako je s ovim raspletnom zadovoljan i Carlo Ancelotti koji je jučer ostao bez Tonija Kroosa za sljedeću sezonu jer se Nijemac odlučio umiroviti…

Španjolski dnevnik piše i da hrvatski Maestro sad ima još bolji scenarij za oproštaj, koji će oduševiti hrvatske navijače. Oni koji dobro poznaju Luku, kažu, ne isključuju mogućnost da s Hrvatskom nastupi i na Svjetskom prvenstvu 2026. u SAD-u, Kanadi i Meksiku. Modrić će tada biti na pragu 41. rođendana, što bi bio uistinu nevjerojatan pothvat u svijetu nogometa.

“Osjeća se moćno i samo je jedna stvar koju voli više od nošenja dresa Reala, a to je onaj s hrvatskom šahovnicom, u kojoj je osvojio svjetsko srebro i broncu te srebro u Ligi nacija”, piše madridski list, prenose Sportske novosti.