Teška nesreća na raskrižju Savske i Vukovarske: Sudarili se auto i motor, evo što se dogodilo

Teška nesreća na raskrižju Savske i Vukovarske: Sudarili se auto i motor, evo što se dogodilo

U toj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice

Došlo je do teške prometne nesreće, noćas petnaest minuta nakon ponoći, na području Trešnjevke. Kako stoji na stranicama PU zagrebačke, 23-godišnji državljanin Egipta upravljao je osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Savskom cestom u smjeru juga.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom grada Vukovara nije zaustavio svoje vozilo kada je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo. Nastavio je vožnju i ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja.

Tada je naletio na bočnu stranu motocikla zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnji državljanin Indije koji se kretao Ulicom grada Vukovara u smjeru istoka, a u raskrižje je ušao za vrijeme dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo uključeno zeleno svjetlo.

U toj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist. Liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice., prenosi večernji