‘Muž me nagovorio na ‘trojac’ s još jednim muškarcem. Sad je ljut na mene jer sam uživala!’

‘Muž me nagovorio na ‘trojac’ s još jednim muškarcem. Sad je ljut na mene jer sam uživala!’

Kazala je i kako je predložila suprugu da imaju još jedan trojac, ovaj put da treća osoba bude djevojka, ali ju je odbio…

S mužem (34) sam u sretnom braku. Godinama mi je spominjao kako želi probati ‘trojac’, kako mu je to maštarija, nagovarao me na to, molio… Htio je da to napravimo s još jednim muškarcem. Napokon sam pristala na to, a sad je muž ljut na mene jer sam uživala više od njega! Ne pričamo danima, ne znam što uraditi, ima li tko neki savjet, napisala je na online forumu Reddit jedna anonimna dama…

Njezina objava uskoro je postala viralna. Stotine su se javile sa svojim komentarima, a ova dama je u detalje opisala što se sve dogodilo…

– Pristala sam jer sam shvatila da bi to moglo biti uzbudljivo. Tražili smo nekoga za trojac, a ispalo je da je taj tip kojeg smo pronašli pravi ‘profesionalac’. Teško mi je objasniti, ali točno je znao što treba napraviti u krevetu. Te večeri sam imala čak pet orgazama! – napisala je ova oženjena djevojka.

No njezino uživanje kod muža je izazvalo ljutnju, ljubomoru, čak i bijes, piše Daily Star.

– Sad uopće ne razgovara sa mnom. Kazao je da to više nikad neće napraviti. Sad sam i ja ljuta na njega, jer osjećam kako je on to isplanirao samo za svoj užitak… Stvarno volim svojeg muža i ne trebamo više imati trojce ako on ne želi, ali samo hoću da se prestane ljutiti..  – poručila je ova djevojka.

Kazala je i kako je predložila suprugu da imaju još jedan trojac, ovaj put da treća osoba bude djevojka, ali ju je odbio.

– Kazao mi je “Ti to sigurno želiš” – poručila je.

U komentarima su joj pisali kako prije ovakvih ‘avantura’ treba dobro porazgovarati s partnerom, što, smatraju korisnici Reddita, ovdje nije bio slučaj.

– Znam troje ljudi koji su se razveli nakon sličnih situacija. Daj mu vremena da se ohladi, pa pokušajte to riješiti kroz razgovor – savjetovao joj je jedan korisnik Reddita.

– Razmislite o tome da posjetite bračnog savjetnika. Nije dobro ako ovo ostane ‘zakopano’ – poručuju joj drugi korisnici ovog online foruma., prenosi 24sata.