Andrej Kramarić postao je otac drugi put, poznat je spol i ime bebe

Andrej Kramarić postao je otac drugi put, poznat je spol i ime bebe

Da Supruga Mia i on čekaju svoje drugo dijete, potvrdio je nedavno na društvenoj mreži Instagram. Naime, Andrej je na Instagramu podijelio lijepu fotografiju supruge Mije i sina Viktora, a obožavatelji su uočili da je Zagrepčanka u drugom stanju.

Naš nogometaš Andrej Kramarić je postao otac drugi put! Kako piše tportal, Kramarić je danas bio u jednom zagrebačkom rodilištu uz suprugu Miju kada je donijela na svijet njihovo drugo dijete. Riječ je o djevojčici kojoj su dali ime Eva. 

– Sve skupa, cijela priča, čudesno nešto. Prelijepo, nestvarno, stvarno za poželjeti i nešto što se rijetko događa u životu – rekao je Kramarić za tportal, no, zbog Eura, kaže, neće moći biti uz suprugu i bebu kad dođu kući. – Nažalost, neću biti uz njih. Ali što je, tu je. To je život nas nogometaša. Ali neće ni to trajati duže od sredine srpnja, pa ću se s velikim veseljem vratiti kući. 

Da Supruga Mia i on čekaju svoje drugo dijete, potvrdio je nedavno na društvenoj mreži Instagram. Naime, Andrej je na Instagramu podijelio lijepu fotografiju supruge Mije i sina Viktora, a obožavatelji su uočili da je Zagrepčanka u drugom stanju. – Sretan – napisao je ponosni Kramarić uz fotografije. 

Bračni par Kramarić upoznao se u jednom zagrebačkom kvartu, a njihova ljubavna priča započela je 2017., godinu dana nakon njegova transfera u Hoffenheim. S obzirom na to da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu, a nakon što je diplomirala, lijepa doktorica veterine preselila se u Heidelberg gdje su pronašli i zajednički dom.