Veliki tjedni horoskop: Ribe će se svađati s partnerom, a Vage napokon srediti financije

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se svađati s partnerom, a Vage napokon srediti financije

Škorpione čeka tjedan povećanih napora, iscrpljenja i stresa, a ni koncentracija im neće biti najbolja. Djevice će briljirati u trgovačkim i novinarskim poslovima. pišu 24sata

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao

Mogli biste napredovati. Odlično vam se razvijaju poslovi s nekretninama i sudovima. Zanatlije i privatni poduzetnici ostvarit će profit veći nego inače, a ulaganja su pod povoljnim zvjezdanim utjecajima.

Ljubav

Ljubavni odnosi odisat će postojanošću, a problemi će vas još više zbližiti. Iako će komunikacija s partnerom biti lošija, osjećaji i pogled govorit će više od riječi. Imate li ljubav na daljinu, moguće su manje razmirice i nesporazumi.

Zdravlje

S velikim žarom ćete se baciti na vježbanje, vođeni željom da istešete liniju za ljeto. U tome ćete biti uspješni pa će mnogi hvaliti vaš novi izgled. Bit ćete veseli i svakim danom se osjećati sve bolje i bolje.

Najbolji dan: 24. svibnja

Najlošiji dan: 19. svibnja

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao

Vaša kreativnost i originalnost doći će do izražaja. Ohrabrit će vas spoznaja da vaša djela daju rezultate. Učvrstit ćete poslovni status i ugled među kolegama, a neki će početi i bolje zarađivati.

Ljubav

Da se partner bavi vašim odnosom pokazat će vam vrijeme koje provodite zajedno. Putovanja i kvalitetna komunikacija otkrivat će intenzitet uzajamnih osjećaja. Ako ste u nekog zaljubljeni, očekuje vas nešto usporeniji razvoj situacija.

Zdravlje

Zanimat će vas razne dijete i detoksikacije organizma, no bitno je da u tome ne pretjerate kako ne bi bilo više štete nego koristi. Slabije zdravlje nekog od ukućana prilično će vas zabrinuti.

Najbolji dan: 24. svibnja

Najlošiji dan: 22. svibnja

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao

Iako vam Merkur nije povoljan pa se morate pripaziti poslovnih problema i krivih odluka, započinje vaša astrološka vladavina koja će pomoći da lakše i brže otklonite sve zapreke.

Ljubav

Venera 24.5. ulazi u vaš znak pa vaš seksipil neće proći neprimijećeno kod osoba suprotnog spola, a kako ćete i vi biti skloni flertu, iz naoko beznačajnog susreta mogla bi se izroditi prava romansa. Ako ste u braku, kovat ćete s partnerom velike planove vezane uz vašu budućnost.

Zdravlje

Venera u vašem znaku vas proljepšava, a i sami ste zainteresirani za razne tretmane ljepote pa ćete se rado prepuštati stručnim rukama maserke, vizažistice ili pedikerke. Kontrolirajte tlak i pazite da se ne prehladite.

Najbolji dan: 20. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao

Odvažno ćete rješavati probleme u područjima u kojima ne posjedujete dovoljno iskustva ili znanja. Minuli rad bit će naplaćen, potraživanja podmirena, a dobit ćete i mogućnost honorarnog rada.

Ljubav

Bit ćete skloni tajnama, iscrpljujućim vezama i dvostrukim igrama s već zauzetim partnerima. Potreba za partnerstvom i osjećaj zajedništva će oslabiti. No planeti vam pomažu rasvijetliti mračne ljubavne odaje i pronaći prava rješenja.

Zdravlje

Postajete društveni i otvoreni sklapati nova poznanstva. Aktivan društveni život pridonijet će vašem boljem raspoloženju. No nepovoljan Venerin utjecaj može biti uzrokom alergija ili problematičnog tena lica.

Najbolji dan: 21. svibnja

Najlošiji dan: 19. svibnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Ponude li vam nadređeni mogućnost napredovanja, nećete u to uletjeti s oduševljenjem. Dvojit ćete zbog prevelike odgovornosti i stresa koji će biti popratne pojave nove poslovne uloge.

Ljubav

Neki od vas mogli bi pretvoriti duboko prijateljstvo u strastvenu vezu. Nakon 24.5. osjetit ćete golemi priliv osjećaja koji nećete moći shvatiti – pustite srcu da vas vodi. Ne dajte da vas nečiji nedobronamjerni savjeti udalje od vlastitih osjećajnih ciljeva.

Zdravlje

Mars u znaku Ovna osnažit će vam koncentraciju pa ćete biti oštroumni i imati odlično zapažanje. Zdravlje vam je relativno dobro, no nepovoljni Merkur može biti „krivac“ za kakvu virozu ili grlobolju.

Najbolji dan: 24. svibnja

Najlošiji dan: 23. svibnja

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Posao

Bit ćete snalažljivi u trgovačkim i novinarskim poslovima te onima vezanima uz računalstvo i programiranje. Napredovanje ili putovanje u inozemstvo dat će vam novi motiv. Netko će vas javno pohvaliti.

Ljubav

Uočit ćete suštinske razlike između vas i partnera i shvatiti da su prilagodbe nužne. Zaljubljenima predstoji otvoren razgovor – partner ima ozbiljne namjere s vama, što vas na trenutak može i uplašiti. Dajte si vremena prije konačne odluke.

Zdravlje

Vladavina Blizanaca nije vaše dobro razdoblje, jer ste izloženi povećanom stresu i nervozi. Čuvajte živce i nastojte što više slobodnog vremena posvetiti sebi. Pritom ne zanemarujte druženja i sportske aktivnosti.

Najbolji dan: 22. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Posao

Pitanja vezana uz banke, novac drugih, potraživanje alimentacije ili raspodjelu imovine dolaze na dnevni red. Takve ćete situacije uspješno rješavati, a na poslu se dokazati kao pouzdan radnik.

Ljubav

Od 24.5. uživat ćete u blagodatima naklonjene Venere. Mogli biste stati pred oltar ili se naći na pragu nove ljubavne priče. Samci, u ostvarenju novih odnosa kumovat će prijatelji i poznanici, pa ćete stjecati mnoga nova poznanstva.

Zdravlje

Mogli biste neuredno živjeti, prekasno lijegati u krevet pa ćete ujutro biti umorni. Uvedite više reda u svoj život, ne preskačite jutarnje obroke i neka se na vašem jelovniku češće nađe pokoja voćka.

Najbolji dan: 20. svibnja

Najlošiji dan: 22. svibnja

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Posao

Planeti će vam oduzimati smirenost. Pripremite se na veću kritiku javnosti, pretpostavljenih i kolega s kojima dijelite radni prostor. Morat ćete se boriti, ali ćete uspjeti i napredovati!

Ljubav

Ako ste prekinuli odnos, izvjestan je susret, a možda i obnova veze. Bit ćete mamac za zauzete osobe, ali i one koje su problematičnog karaktera i koje vam mogu zakomplicirati život. Stoga pazite kome se osjećajno otvarate i u koga se zaljubljujete.

Zdravlje

U tjednu ste povećanih napora, iscrpljenja i stresa. Ni koncentracija vas neće najbolje služiti pa ćete biti zaboravljivi. Čuvajte grlo i glasnice, nemojte pretjerivati u sladoledu i hladnim gaziranim pićima.

Najbolji dan: 21. svibnja

Najlošiji dan: 19. svibnja

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao

Nemojte zapostavljati poslovne obaveze jer će se nagomilati pa nećete znati što prije početi. Šefovi će od vas mnogo očekivati, pa nije isključeno da vam i dodijele znatno odgovornije poslove nego inače.

Ljubav

Bit ćete netaktični pa ćete se otežano sporazumijevanje s partnerom. Druga strana pogrešno će procjenjivati vaše potrebe i osjećaje. Moguće su svađe koje će srećom biti kratkog daha, a i naklonjeni Mars u Ovnu pomaže vam u zbližavanju s partnerom, simpatijom.

Zdravlje

Ako vas već neko vrijeme muče određeni zdravstveni problemi, nemojte više odgađati posjet liječniku. U odličnom ste razdoblju za liječenja i terapije, a možda će vam liječnik prepisati i nove, učinkovitije lijekove.

Najbolji dan: 24. svibnja

Najlošiji dan: 23. svibnja

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Posao

Bit ćete zamijećeni, možda i promaknuti na bolje radno mjesto. Sklopit ćete poslove koji će vam priskrbiti materijalnu moć. Hobiji i slobodne aktivnosti mogli bi postati značajan izvor prihoda.

Ljubav

Mogli biste upoznati zanimljivu osobu preko posla, u školi ili na fakultetu. Udvarajte se diskretno i ne žurite s pozivom za izlazak – uživajte u sitnim znakovima pažnje i ljepoti zavođenja. Bračne trzavice mogu biti izraženije od 24. svibnja.

Zdravlje

Nećete biti u punoj formi pa vam se preporučuje da štedite energiju i izbjegavate previše zahtjevne radnje. Imate li tegoba s cirkulacijom, uvedite u svoj dnevni ritam redovno pješačenje ili vozite kućni bicikl.

Najbolji dan: 22. svinja

Najlošiji dan: 20. svibnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao

Nagomilani poslovi ili studentske obaveze iziskuju brzo djelovanje. Ne odgađajte poslove koji ne podnose odgodu. Zbog neplaniranih troškova mogli biste posegnuti za ušteđevinom ili posudbom.

Ljubav

Zaštićeni ste dobrim Venerinim utjecajem pa će nakon 24.5. ljubavna veza buknuti od obnovljene fizičke privlačnosti i osjećajnog sklada. Razmišljat ćete o zarukama, braku, trudnoći. Ako ste sami, veliki su izgledi da nekog privlačnog upoznate.

Zdravlje

Skloni ste promjenama raspoloženja, a mogle bi vas mučiti probavne tegobe zbog nervoze. No vaša vitalnost je dobra pa se može reći da ste jako izdržljivi i da odlično podnosite sve stresne situacije.

Najbolji dan: 19. svibnja

Najlošiji dan: 21. svibnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao

Tjedan je pogodan za sve vrste istraživanja i prikupljanja informacija. Tražite li izlaz iz novčanih problema, u procjenama budite dalekovidniji. Mogli biste dobiti radno mjesto koje priželjkujete.

Ljubav

Na putu do ljubavne sreće uspješno ćete prevladati neke zapreke, zbližiti se sa simpatijom ili sresti nekoga u čijoj ćete blizini teško ostati pribrani. No od 24.5. pada vaša osjećajna motivacija – nešto vas smeta kod partnera pa su moguće i svađe.

Zdravlje

Popravit će vam se raspoloženje, a samim time porasti i želja za sportskim aktivnostima. Zaigrajte s prijateljima partiju tenisa ili nogometa – osim što ćete se osjećati bolje i kondicija će vam se bitno popraviti.

Najbolji dan: 23. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja