Svjetski poznata manekenka uživa u Hrvatskoj: “Ti kao božica, a i okolina je nevjerojatna!”

Svjetski poznata manekenka uživa u Hrvatskoj: “Ti kao božica, a i okolina je nevjerojatna!”

Ferne McCann uživa na odmoru u Hrvatskoj, a na dubrovačkoj plaži snimila je par fotografija te se pohvalila isklesanom figurom.

FOTO: INSTAGRAM

Engleska manekenka Ferne McCann nedavno je otkrila kako je izgubila dosta kilograma nakon rođenja svog najmlađeg djetata Fintyja.

Sada je 33-godišnjakinja pokazala svoju nevjerojatnu figuru i trbušne mišiće dok je pozirala u crnom bikiniju, uživajući na odmoru u Hrvatskoj.

Na svom je Instagram profilu objavila zanosnu fotografiju iz Dubrovnika, a čini se da je ovaj hrvatski biser obilazila i brodom. 

FOTO: INSTAGRAM

“Vjerujte sami sebi da ćete odabrati ono što je pravo za vas. Najljepši beach club restoran na otoku. Kakav prekrasan, poseban dan u Hrvatskoj”, napisala je u opisu objave. 

Obožavatelji su je odmah obasuli komplimentima. 

“Izgledaš nevjerojatno”, “U šoku sam”, “Prekrasna si”, “Izgledaš kao božica, a okolina je također nevjerojatna”, nizali su se komentari.

Inače, Ferne Alice McCann engleska je manekenka, televizijska ličnost i voditeljica. 

Godine 2022. započela je vezu i ubrzo objavila zaruke s biznismenom Lorrijem Hainesom s kojim je prošlog srpnja dobila kći Finty.

Reality zvijezda također ima 6-godišnju kći Sunday iz svoje prethodne veze s bivšim zatvorenikom Arthurom Collinsom., piše showbuzz.hr