Prevozio migrante, bježao policiji kod Sinja, zabio se u kuću. Četvero mrtvih

Prevozio migrante, bježao policiji kod Sinja, zabio se u kuću. Četvero mrtvih

TEŠKA prometna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati na kolniku državne ceste Split – Sinj u Brnazama. Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći u Klinički bolnički centar u Splitu.

Policija je objavila da su poginuli, prema prvim informacijama, migranti. Nesreća se dogodila kad je vozilo sletjelo s ceste i udarilo u kuću.

Migranti bili nagurani u Audi

Kako javlja Slobodna Dalmacija, prema prvim i neslužbenim informacijama s terena, sve osobe bile su nagurane u osobno vozilo marke Auti i najvjerovatnije su bili ilegalni migranti.


Detalji nesreće: Bježao policiji, zabio se u kuću

DalmacijaNews doznaje kako je do nesreće došlo tijekom policijske potjere za krijumčarem migranata. Potjera se, kako pišu, odvijala jutros prije 7 sati od Trilja sve do Brnaza, a onda se osobni automobil mađarskih registracija zabio u zid obiteljske kuće.


Policija: Četvero mrtvih, više ozlijeđenih. Vjerojatno se radi o migrantima

“Jutros oko 07 sati u mjestu Brnaze dogodila se prometna nesreća, slijetanje osobnog vozila izvan kolnika koje je nakon toga udarilo u zid. U vozilu se nalazilo više osoba. Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći. Prema prvim informacijama poginule osobe su najvjerojatnije migranti”, objavila je policija

Uskoro opširnije