Izvanredna presica u KBC Split o nesreći s 4 mrtvih kod Sinja: Dvoje djece je hitno operirano

Izvanredna presica u KBC Split o nesreći s 4 mrtvih kod Sinja: Dvoje djece je hitno operirano

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći, a među njima je i dijete

Četvero ljudi poginulo je u stravičnoj nesreći do koje je došlo u četvrtak ujutro u Brnazama kod Sinja, javlja policija. Kako se navodi, auto je izletio zvan kolnika i nakon toga udario u zid. U vozilu se nalazilo više osoba. Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći, a među njima je i dijete.

– Zaprimili smo pet stranih državljana, svi su muškarci, od kojih je dvoje maloljetno. Odmah su operirani i na intenzivnoj su. U životnoj su opasnosti. Dvojica muškaraca su hitno operirana, jedan je u životnoj opasnosti. Peti muškarac ima lakše ozljede.Ne znamo koje  su nacionalnosti pacijenti budući da nisu imali dokumente – rekao je Josip Krnić, voditelj objedinjenog hitnog prijema  KBC-a Split.

Po procjeni liječnika jedno je dijete između 12 i 16 godina, a jedno dijete ima devet godina.

– Jedan maloljetnik je bio na hitnom neurokirurškom zahvatu, dok je druga maloljetna osoba imala ozljede trbuha. Procjenjujem da jedna osoba ima 12, a druga oko 16 godina – rekao je liječnik., piše 24sata.