Gdje će Luka Modrić nastaviti karijeru? Želi ga još jedan klub, zasad znamo samo jednu stvar

Gdje će Luka Modrić nastaviti karijeru? Želi ga još jedan klub, zasad znamo samo jednu stvar

Kapetan hrvatske reprezentacije ugovor s Real Madridom ima do 30. lipnja, a s klubom sa Santiago Bernabeua krenut će u pregovore nakon utakkmice sezone

“Modriću, ostani!”, te su riječi skandirali navijači na utakmici Real Madrida i Alavesa iako hrvatski kapetan nije igrao ni minute. Cijeli stadion u jednom se trenutku ujedinio i poslao tako poruku i Modriću, ali i upravi kraljevskog kluba o tome što želi gledati sljedeće sezone.

Činjenica je da je Luka ove sezone uglavnom ulazio s klupe, nije bio u startnih 11, ali itekako je ostavio traga na terenu i više puta dokazao da godine za njega ne predstavljaju ništa, a u rujnu će napuniti 39 godina.

Kraj ili nastavak

Svoje majstorije nije mogao pokazati u ligaškom susretu protiv Alavesa, u kojemu je Real pobijedio 5:0, jer nije igrao, ali nakon utakmice trener Carlo Ancelotti dotaknuo se njega i Tonija Kroosa.

– Klub i igrači razgovarat će o njihovoj budućnosti nakon finala Lige prvaka – objasnio je talijanski stručnjak.

Konačna odluka o budućnosti Modrića i Reala tako će pričekati do 1. lipnja kada Španjolci u finalu Lige prvaka na Wembleyu igraju protiv Borussije Dortmund.

Dodajmo da Modriću ugovor s Realom istječe za mjesec i pol, odnosno 30. lipnja, a sve su glasnija samo nagađanja. Pojedini mediji pišu kako je ovo njegova posljednja sezona u Madridu.

– Ove sezone gledamo posljednje utakmice Luke Modrića u dresu Real Madrida – izjavio je nedavno novinar Radio Marce i Realov insajder Ramon Alvarez, koji tvrdi da je odluka o njegovoj sudbini već donesena.

Španjolski As pak tvrdi da je sve u rukama samog igrača koji je već odavno odlučio da želi i dalje ostati u klubu svojih snova.

Naime, od 2021. Luka Modrić i Real svakog ljeta obnavljaju ugovor za jednu sezonu jer to je poslovna politika kluba sa svim igračima koji imaju više od 30 godina., doznaje večernji