Dijeli supruga s 35 drugih žena: ‘To je najbolji mogući brak za mene’

Dijeli supruga s 35 drugih žena: ‘To je najbolji mogući brak za mene’

Za sebe kaže da je biseksualka i da se njezin suprug rado složio s njezinim prijedlogom da spava s drugim ženama

Australka Honey Brooks, koja je u proteklih godinu dana podijelila svog muža s 35 žena, kaže da je njezin brak jači nego ikad. Honey  je to rekla u videu koji je podijelila na Instagramu ranije ovog mjeseca, prije nego što je inzistirala da je bila njena ideja dovesti druge žene u spavaću sobu, piše NY Post. 

“Opsjednuta sam time”, izjavila je autorica sadržaja nakon što je otkrila da je uvijek bila prisutna kad su žene imale seks s njezinim mužem. “Svi govore ‘Vi niste sretni’ i ‘Nećete izdržati u braku’, ‘Ovo je smiješno, ‘Ponašate se kao da niste ni u braku'”, nastavila je Brooks.

Za sebe kaže da je biseksualka i da se njezin suprug rado složio s njezinim prijedlogom da spava s drugim ženama, a ona nije požalila. “Ovo je najbolja vrsta braka koju možete poželjeti. Ne samo da možemo uživati ​​jedno u drugome, nego moj muž može uživati ​​u toliko drugih žena, pa tako i ja”, objasnila je.

Photo: Instagram

Međutim, neki od njezinih pratitelja bili su nepovjerljivi prema njezinom otvorenom braku. “Želio bih biti sa svojom jedinom”, rekao je jedan monogamni muškarac. Drugi su napadali Brooks zbog njezinog nastranog priznanja, uključujući i jednog korisnika koji je napisao: “Možda je riječ o tome da netko od vas nije dobar u krevetu.” 

Ali mnogi su hvalili priznanje kreatorice sadržaja, “Ovo je tvoja veza, možeš izabrati dinamiku koja ti odgovara”, hvalila je jedna obožavateljica. “Potpuno razumijem i podržavam”, dodao je netko drugi. “Radim ovo sa svojom ženom već 5 godina, nikad nismo bili zaljubljeniji i sretniji!”, komentirao je još netko. 

Brooks je već dospjela na naslovnice u siječnju kada je otkrila da je nenamjerno imala aferu s mužem svoje najbolje prijateljice. Muž se pretplatio na njezinu ​​stranicu OnlyFans pod pseudonimom, a onda su se njih dvoje mjesecima dopisivali. , prenosi Vecernji.hr