Radnik u Dalmaciji pao kroz krovni prozor na stepenište. Poginuo je

Radnik u Dalmaciji pao kroz krovni prozor na stepenište. Poginuo je

U PONEDJELJAK u mjestu Zvekovica pored Cavtata oko 14 sati dogodila se nesreća na radu u kojoj je poginuo radnik na gradilištu. Usprkos brzom dolasku djelatnika hitne pomoći na mjesto događaja, nesretnom radniku nije bilo spasa. Ovaj događaj su za Dalmaciju danas potvrdili u PU dubrovačko-neretvanskoj.

“U ponedjeljak, 13. svibnja, nadležna Postaja granične policije Gruda zaprimila je dojavu o padu osobe na gradilištu stambene zgrade u mjestu Zvekovica.

Dolaskom na mjesto događaja potvrđeni su navodi iz dojave, a očevidom je utvrđeno kako je 51-godišnjak, obavljajući građevinske radove na krovu spomenute stambene zgrade, pao kroz otvoreni krovni prozor na stepenište zgrade i od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo

Očevid je obavljen uz nazočnost inspektora zaštite na radu, a njime je također utvrđeno kako smrt 51-godišnjaka nije nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Tijelo preminule osobe je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok smrti”, odgovorili su iz PU dubrovačko-neretvanske. Iz Policije napominju da su o navedenom događaju pisanim izvješćem obavijestili Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku., piše Index.hr