Lasagnu na umaškom trgu dočekali vriskovi, fanovi s njim pjevali Rim Tim Tagi Dim

Lasagnu na umaškom trgu dočekali vriskovi, fanovi s njim pjevali Rim Tim Tagi Dim

UMAG je organizirao svečani doček Baby Lasagne nakon velikog eurovizijskog uspjeha njihovog sugrađanina.

Na umaškom glavnom trgu, koji se zove Trg 1. svibnja, vladala je dobra atmosfera i prije 19 sati, za kada je bio zakazan doček, piše istarski.hr.

Okupili su se brojni građani, koji s nestrpljenjem čekaju Baby Lasagnu nakon osvajanja drugog mjesta na ovogodišnjem Eurosongu. Neki su, naravno, ponijeli i tabletiće. Gradonačelnik Vili Bassanese došao je s “čentrinom” elegantno zadjenutim u zapučku.

Marko je na trg stigao oko 19:35. S njim su došli i članovi njegovog benda.

“Što god da kažem, bit će malo za reći. Hvala vam što ste došli u tako velikom broju”, poručio je Marko svojim obožavateljima i zapjevao Rim Tim Tagi Dim. “Ljudi u Zagrebu su bili ponosni, ali ovdje se posebno osjeća ponos”, dodao je.

“Nema odustajanja, samo glavom kroz zid. Sve će doći kad-tad”, poručio je svojim fanovima.

Podsjetimo, Baby Lasagna u nedjelju je dočekan na Trgu bana Jelačića, gdje su se okupile tisuće ljudi. U jednom trenutku se i rasplakao. Istranin Marko Purišić ostvario je povijesni rezultat za Hrvatsku na Eurosongu, završio je na drugom mjestu i imao samo nekoliko desetaka bodova manje od Švicarske, koja je na kraju pobijedila. Da je glasala samo publika, a ne i žiri, on bi pobijedio., piše Index.hr