Ancelotti nije Modriću u ligi dao ni minute, ali je otkrio kad će s klubom razgovarati o odlasku

Ancelotti nije Modriću u ligi dao ni minute, ali je otkrio kad će s klubom razgovarati o odlasku

Što se tiče Reala i Modrića, Luka je odlučio. Dvojba je ‘da ili da’. Sto posto želi ostati u Realu, a toliko je posvećen klubu da prihvaća biti rezerva, novac mu uopće nije bitan. Sve ovisi o Realu, piše španjolski AS

Hoće li Luka Modrić (38) ostati u Real Madridu ili ne? Pitanje je to koje se proteže već mjesecima, a na njega još ne postoji odgovor. Različiti su ‘insajderi’ već rekli svašta – kako Luka odlazi u Saudijsku Arabiju, kako će mu Real ponuditi ugovor na još godinu dana, kako će mu ‘kraljevi’ ponuditi odgovor, ali on će imati uvjete… Bilo je svega.

– Što se tiče Reala i Modrića, Luka je odlučio. Dvojba je ‘da ili da’. Sto posto želi ostati u Realu, a toliko je posvećen klubu da prihvaća biti rezerva, novac mu uopće nije bitan. Toliko je sretan u klubu i Madridu, sve sada ovisi o Realu – objasnili su kolege iz španjolskog AS-a.

Ove sezone uglavnom ulazi s klupe, ali pri svakom ulasku mlađim kolegama pokazuje kakav bi odnos prema klubu trebali imati te kako se truditi u svakoj minuti, bez obzira kad dobiju priliku za igru. Tu priliku nije dobio protiv Alavesa (5-0) u ligi, a nakon utakmice je trener Carlo Ancelotti govorio o Luki i još jednom dugogodišnjem članu svlačionice, Toniju Kroosu (34). 

– Klub i igrači razgovarat će o njihovoj budućnosti nakon finala Lige prvaka – objasnio je ‘don Carlo’.

Očito ćemo na konačnu odluku morati pričekati još oko tri tjedna jer ‘kraljevi’ protiv Borussije Dortmund u finalu elitnog europskog natjecanja igraju 1. lipnja na Wembleyju., piše 24sata.