Miša Grof o situaciji s Nikolinom Pišek i stanom za 24sata: ‘Kako da je pustim, nije se najavila!’

Miša Grof o situaciji s Nikolinom Pišek i stanom za 24sata: ‘Kako da je pustim, nije se najavila!’

Voditeljica je nakon dvije godine sudski putem ishodila pravo na ulazak u stan u Beogradu, no u njega ipak nije mogla. Ranije je poručila da joj je zaključao stan, ali da drugo nije ni očekivala…

Nisam znao da će doći, pa ona se nije najavila. Kako ću je pustiti u stan kad nisam tamo. Ja sam u vikendici u Smederevu, govori nam Miša Grof. Svekar Nikoline Pišek prokomentirao je za 24sata situaciju ispred stana na Vračaru u Beogradu. 

Voditeljica je nakon dvije godine sudski putem ishodila pravo na ulazak u stan, no čini se kako joj je svekar stao na put.

– Pa zašto je ne bi pustio? Ona tamo nije dolazila dvije godine. Nije bila ni na Vidojevoj godišnjici smrti. Nije ni Vidoje bio previše u tom stanu, on je bio prijavljen na drugoj adresi. Ja nisam ulazio u taj stan, no tamo sve stoji na svom mjestu – rekao nam je. 

Dramu ispred stana na Vračaru za 24sata je ranije prokomentirala i sama voditeljica. 

– Tamo je bila sudska pratnja, odvjetnici svih strana, javni bilježnik, neovisni svjedoci… no stan je zaključan i nisu pušteni unutra. Očekivala sam takav ishod – rekla je Pišek.

Voditeljica je podijelila fotografiju ispred zgrade.

Foto: Instagram

– Očekivano, ali nadali smo se suprotnome. Djed Miša ne da ući – komentirala je.

Kasnije je podijelila prepisku razgovora s osobom ispred zgrade. U porukama joj osoba poručuje da će sljedeći put morati s policijom doći.

Foto: Instagram

Inače, voditeljica se useljava u luksuznu vilu vrijednu 1.7 milijuna eura u zagrebačkim Šestinama koju je kupila s preminulim suprugom Vidojem Ristovićem

Srpski povjesničar je preminuo 2022. godine, a oko njegove smrti postojala su brojna nagađanja.

– Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža… Sve je jako čudno, uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca – rekla je svojedobno Pišek., piše 24sata.