Jadranka Kosor upala u velike probleme: ‘Gazdama smeta što pišem’

Jadranka Kosor upala u velike probleme: ‘Gazdama smeta što pišem’

Bivša premijerka Jadranka Kosor ponovno se oglasila na X-u i otkrila kako ima problem s uvredljivim komentarima.

“Dosta jutros blokiram ove neke nove profile koji su se, po naredbi, je li, namnožili kretenskim uvredama. Jer gazdama smeta što pišem. A ja nemam vrta za pljevljenje, al’male poslušnike imam, za blokiranje. Uspješan dan i vama želim”, napisala je i dodala: “Ja blokiram, oni se množe. Šefovi nervožasti”.

Ovim statusom prozvala je HDZ i Domovinski pokret nakon što se u ponedjeljak sukobila s Vesnom Vučemilović koja je izbačena iz Hrvatskih suverenista nakon što je dala potpis podrške novoj vladi Andreja Plenkovića.

Kosor se u komentarima javio doktor Zlatko Šram koji joj je poručio kako je dobro dok blokira sve takve profile, a ona se složila s njom. Neki su joj pisali kako još pamte uspjehe njezine vlade, a ona im se redom zahvaljivala.

Nije joj ostala dužna

Bivša premijerka u ponedjeljak se preko X-a sukobila s Vučemilović za koju tvrdi da ne bi četiri godine bila u oporbi te da je podržala Plenkovića za protiv kojeg je bila cijelo vrijeme te da je time izgubila sram i obraz.

Vesna joj nije ostala dužna te ju je na Facebooku nazvala “dežurnom internetskom alapačom” i optužila ju je kako nijedne izbore nije dobila na svoje ima već je uvijek bila “postavljana na funkcije, radi frizure”.

“Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje. Njezina jedina ostavština se može sažeti u pet riječi: Kud Ivo (Sanader), tud i ja”, napisala joj je Vesna Vučemilović u ponedjeljak. , piše direktno