‘Muž uopće nije htio sa mnom provesti prvu bračnu noć, ozbiljno razmišljam o rastavi…’

‘Muž uopće nije htio sa mnom provesti prvu bračnu noć, ozbiljno razmišljam o rastavi…’

Nakon što su gosti otišli, mladenka i mladoženja su se zaputili u hotelsku sobu. No, mladoženja se iznenada sjetio da je zaboravio nešto dolje i zamolio ju da ga pričeka u sobi

Vjenčanje je najposebniji dan u životu dvoje ljudi. No, čini se da nemaju svi istu percepciju tog dana i njegove važnosti, pogotovo prve bračne noći. Barem u slučaju ovog mladog bračnog para.

Nakon što su gosti otišli, mladenka i mladoženja su se zaputili u hotelsku sobu, zajedno, kao što to obično biva prvu bračnu noć. Mladoženja se iznenada sjetio da je zaboravio nešto dolje i zamolio ju da ga pričeka u sobi. Nije ga bilo pola sata i žena se zabrinula i otišla ga tražiti.

Pronašla ga je u predvorju s prijateljem iz djetinjstva kojeg nije vidio preko deset godina zato što prijatelj radi u Australiji.

– Oprosti, htio sam te nazvati, ali mi je mobitel ostao u sobi – ispričao se mladoženja svojoj dragoj.

Rekao je da nije pošteno popričao s prijateljem i da ne zna kad će ga idući put vidjeti jer odlazi iduće jutro.

– Ionako smo oboje umorni, ostao bih s njim, ali ti nam se slobodno možeš pridružiti – rekao je.

Osjećajući se poniženo i odbačeno, mladenka ih je ostavila i nije otišla nazad u njihovu sobu. Razmišljala je o tome da raskine brak prije nego li je uopće počeo. Smatrala je da je to pokazatelj da mu ne znači dovoljno.

Mladoženji nije bila jasna njena reakcija i njemu je potpuno normalno da je htio provesti noć s prijateljem, s obzirom na to da su dvije godine otkako su u vezi, do te večeri odnosno njihovog vjenčanja, proveli svaku noć zajedno, pise BrightSide., prenose 24sata