Bulj: “DP nije uzeo svjetonazorska pitanja nego su uzeli resore od 15 milijardi eura”

Bulj: “DP nije uzeo svjetonazorska pitanja nego su uzeli resore od 15 milijardi eura”

Saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, gostovao je u N1 Studiju uživo s Ninom Kljenak gdje je komentirao sastav nove Vlade kao i trenutno stanje u kojem se nalazi stranka Most.

“Most će i dalje ostati na svim pozicijama o kojima smo govorili u predizbornoj kampanji. Mi smo duže vremena u Saboru i kao najaktivniji klub saborskih zastupnika s najviše inicijativa i zakonskih prijedloga u borbi od zarobljene države od strane HDZ-a  nastavit ćemo našu borbu kao cijela oporba, a to je da se smijeni vlast HDZ-a. Most ima perspektivu i najbitnija nam je borba za interese naših građana”, rekao je Bulj koji je prokomentirao i mijenjanje  stavova političara i podržavanje HDZ-a unatoč izjavama da nikada ne bi potpisali s HDZ-om.

“To će kod našeg naroda izazvati revolt prema političarima. Ja ne znam zbog čega su oni sad i zašutjeli. Ne znam treba li Plenkoviću ostaviti kriptu pa ga se proglasi svecem jer šutnja je znak odobravanja jer na kraju su svi nakon svega ipak potpisali Plenkoviću. Ovo je prevara birača i naroda”, smatra Bulj.

Dodao je i kako Domovinski pokret nije uzeo ministarstva za koja je govorio da su mu važna.

“Dogodilo se to da oni nisu uzeli neka svjetonazorska pitanja nego dapače otvoreno su uzeli resore od 15 milijardi eura gdje je naše gospodarstvo, energetika, poljoprivreda. Nisu uzeli ono za što su se zastupali i slali poruke kao ministarstvo kulture. Njima su svjetonazorska pitanja bila samo podloga u kampanji, a sada se vidi što im je bio cilj”, rekao je Bulj.

“Ovo je zarobljena država, a Most će ostati isto kao i do sada i naravno da ćemo slati poruke našim biračima”, rekao je za kraj Bulj.