Izbacivanje Nizozemca utjecalo na redoslijed nastupa, evo koji će nastupati Lasagna

Izbacivanje Nizozemca utjecalo na redoslijed nastupa, evo koji će nastupati Lasagna

IZBACIVANJE Nizozemca s Eurosonga promijenilo je redoslijed nastupa. Tako će umjesto pod brojem 23, Baby Lasagna nastupati pod rednim brojem 22.

Nizozemac Joost Klein trebao je nastupati peti. Njegov će nastup jednostavno biti preskočen pa će se redoslijed samo pomaknuti za jedan što znači da će natjecateljski dio emisije završiti nešto ranije nego što je bilo predviđeno.

“Njegovo izbacivanje nema veze s Izraelom”

Podsjećamo, predstavnik Nizozemske Joost Klein neće nastupiti u finalu Eurosonga. Nizozemac je diskvalificiran iz natjecanja, a iz EBU-a je stigla službena izjava kojom je to potvrđeno.

“Švedska policija istražila je pritužbu jedne članice produkcijske ekipe nakon incidenta nakon njegovog nastupa u polufinalu u četvrtak navečer. Dok pravni proces ide svojim tijekom, ne bi bilo prikladno da on nastavi s natjecanjem. Željeli bismo jasno naglasiti da, suprotno nekim medijskim izvješćima i nagađanjima na društvenim mrežama, u ovaj incident nije bio uključen nijedan drugi izvođač ili član izaslanstva.

Zadržavamo politiku nulte tolerancije prema neprimjerenom ponašanju na našem događaju i predani smo pružanju sigurne i zaštićene radne okoline za sve osoblje na natjecanju. U svjetlu ovoga, ponašanje Joosta Kleina prema članu tima smatra se kršenjem pravila natjecanja”, stoji u priopćenju. , prenosi index