Marca: Perez i Real spremaju novi ugovor za Luku Modrića

Marca: Perez i Real spremaju novi ugovor za Luku Modrića

Saudijci sanjaju o dolasku hrvatskog reprezentativca na Arapski poluotok, Dinamo vodi kampanju “Imalo bi smisla” kako bi primamio bivšeg kapetana za povratak u Hrvatsku, a u cijeloj se priči spominjao i Juventus, pišu 24sata.

Real Madrid i Luka Modrić (38) izborili su finale Lige prvaka u kojem će se 1. lipnja suočiti s Borussijom Dortmund na Wembleyju. “Kraljevski klub” ima priliku osvojiti 15. europsku titulu, a Modrić svoju šestu, pišu 24sata.

S obzirom na to kako je Real već osigurao titulu španjolskog prvaka, finale na Wembleyju posljednja je velika utakmica ove sezone za sastav Carla Ancelottija. Nakon toga se uprava Reala može posvetiti poslovanju kluba. Prije svega, u Realu se najviše priča o novim ugovorima za Modrića i Tonija Kroosa (34).

Modrić je protiv Bayerna oborio rekord Ferenca Puskasa kao najstariji igrač Reala u Ligi prvaka protiv Bayerna s 38 godina i 234 dana. Iako više nije standardan u prvoj postavi, pokazao je kako je spreman prihvatiti bilo koju ulogu.

Nekoliko je puta “vatreni” ove sezone ušao s klupe i napravio razliku na terenu, a i dalje je itekako sposoban dirigirati veznim redom od prve minute.

Kako piše Marca, sve je bliže sastanak Modrića i predsjednika Reala Florentina Pereza u kojem će raspravljati o novom ugovoru. Modrić je uvijek isticao kako želi igrati za Real, ali svjestan je kako vjerojatno ni sljedeće sezone neće imati ulogu na koju je naviknuo.

Ipak, španjolski mediji vjeruju kako će Real ponuditi Modriću novi ugovor, a ako “vatreni” odluči “podići jedra” i otići iz Madrida, na stolu ga čeka nekoliko ponuda…

Saudijci sanjaju o dolasku hrvatskog reprezentativca na Arapski poluotok, Dinamo vodi kampanju “Imalo bi smisla” kako bi primamio bivšeg kapetana za povratak u Hrvatsku, a u cijeloj se priči spominjao i Juventus, kao i odlazak u MLS, pišu 24sata.