Evo gdje je Pišek bila na godišnjici muževe smrti: ‘Toliko veselja je stalo…’

Evo gdje je Pišek bila na godišnjici muževe smrti: ‘Toliko veselja je stalo…’

Suprug Nikoline Pišek, povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, iznenada je preminuo prije dvije godine, a na obilježavanju obljetnice njegove smrti na beogradskom Novom groblju, prelijepa voditeljica se nije pojavila.

Tim povodom se oglasio Pišekičin svekar, Miša Grof.

‘Nije se pojavila. Ne znam zašto, nismo se ni čuli ni vidjeli, da je htjela došla bi. Unuka je mala da bi došla sama, ona je dijete. Samo neka Nikolina uživa. Ja sam nikako, popio sam neke tablete i legao‘, rekao je tada.

Nikolina se na društvenim mrežama ovog puta nije prisjetila preminulog supruga, a dan je provela uživajući u školskoj priredbi na kojoj je nastupala njiihova kći Una Sofija.

‘Naklon do poda svim učenicima i nastavnicima. Toliko veselja je stalo u jednu školsku dvoranu i u dva školska sata’, napisala je na Instagram priči.

Una Sofija

Instagram 

Podsjetimo, Pišek je svojevremeno potvrdila nagađanja o okolnostima smrti pokojnoga supruga Vidoja. Ona je prošle godine dušu otvorila kolegici Tatjani Jurić u gostovanju na podcastu ‘Skip Or Beep’.

Znači bio je na masaži?‘, direktna je bila Tatjana.

Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža… Sve je jako čudno uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca’, kazala je., piše scena