U tvornici oružja u Kralovcu dva radnika ozlijeđena pucnjem iz vatrenog oružja

U tvornici oružja u Kralovcu dva radnika ozlijeđena pucnjem iz vatrenog oružja

Incident u kojem su ozlijeđena dvojica radnika tvornice oružja u Karlovcu dogodio se prilikom testiranja oružja. Slučaj istražuje policija, a više informacija bit će poznato nakon očevida.

Dvije osobe su ozlijeđene pucnjem iz vatrenog oružja u pogonu karlovačkog proizvođača oružja HS Produkt, neslužbeno doznaje Jutarnji list. Incident se navodno dogodio prilikom testiranja oružja, a je li pošlo po zlu zbog tehničkog kvara na oružju ili zbog neopreznog rukovanja utvrdit će policijska istraga.

U pogonu tvornice intervenirala je Hitna pomoć, a dvojica radnika prevezeni su u Opću bolnicu Karlovac. Prema dostupnim informacijama, ozlijeđeni radnici nisu životno ugroženi. Radi se o muškarcima u dobi između 50 i 60 godina.

“Zaprimili smo dvije ozlijeđene osobe koje su obrađene kroz naš Objedinjeni hitni prijem, jedna je nakon previjanja puštena na kućnu njegu, a druga ima ozljede šake te je još u obradi. Vjerojatno će se i u drugom slučaju raditi o lakšim ozljedama, no vidjet ćemo nakon obrade”, rekla je za Jutarnji dr. Ivana Kovačić, ravnateljica OB Karlovac., doznaje dnevnik.hr