Stavite si i vi tabletić na glavu kao Baby Lasagna – evo kako si ga možete sami isheklati

Stavite si i vi tabletić na glavu kao Baby Lasagna – evo kako si ga možete sami isheklati

Kako ne bi zaostajali za trendom i ostali bez svog heklanog tabletića, najbolje vam je naučiti kako ga napraviti sami. Nabavite konac za heklanje i odgovarajuću veličinu igle

Heklani tabletići postali su ponovno apsolutni hit. Mnogi ih traže po bakinim škrinjama i ormarima, obilaze sajmove, ‘kopaju’ po web oglasnicima… i to ne samo u Hrvatskoj. Za njima su ‘poludjeli’ mnogi obožavatelji Baby Lasagne i izvan naših granica, posebno nakon što se u Švedskoj pojavio s heklanim stolnjakom na glavi.

Kako ne bi zaostajali za trendom i ostali bez svog heklanog tabletića, najbolje vam je naučiti kako ga sami napraviti. Nabavite konac za heklanje i odgovarajuću veličinu igle – to možete kupiti u trgovinama vunom, tkaninama i potrepštinama za šivanje.

Pronašli smo dva videa u kojima je lijepo pokazano kako heklati pa problema ne bi trebali imati ni početnici. Među komentarima uz video netko je napisao da mu je trebalo tri dana da tabletić bude gotov te da je vrlo lako slijediti upute, a ako si date malo više truda i vremena, možda ga završite i ranije.

Postoji mali trik kako da tabletić bude brže gotov – jednostavno kupite malo deblji konac.

Pogledajte kako isheklati tabletić:

piše 24sata.