FOTO Pogledajte koje će atraktivne žene voditi Euroviziju: Zvijezda Hollywooda i veteranka velike pozornice

FOTO Pogledajte koje će atraktivne žene voditi Euroviziju: Zvijezda Hollywooda i veteranka velike pozornice

Otkriveno je tko će voditi ovogodišnju Euroviziju, publiku će zabavljati Malin Akerman i Petra Mede

Eurovizija će nam uskoro pokucati na vrata, a u Švedskoj se definitivno sprema veliki spektakl! Obje večeri polufinala i samo finale vodit će holivudska zvijezda Malin Akerman te popularna švedska TV voditeljica, komičarka i veteranka Eurovizije Petra Mede

Malin je rođena u Stockholmu i odrasla u Kanadi, a danas živi u Los Angelesu. Pojavljivala se u TV serijama “Billions”, “The Comeback” i “Entourage”, kao i u filmovima “Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta”, “Nevolje u raju”, “Prisila na brak”, “Čuvari” i drugima. Glumila je s brojnim holivudskim imenima kao što su Tom Cruise, Jennifer Aniston, Sandra Bullock… Uobičajeno u njezinu životu jest pojaviti se i nastupati na velikim pozornicama, a nedavno je imala ulogu i u filmu “The Final Race”. 

“Ne mogu opisati svoje osjećaje. Jako sam uzbuđena i pomalo nervozna, ali u pozitivnom smislu. Uvijek mi se sviđala Eurovizija, biti dio ovog fantastičnog showa s Petrom je ostvarenje sna. Osim toga, Petra je jedna od najsmješnijih žena koje sam ikad upoznala”, kazala je Malin za Eurovision.tv. Naime, Petri je vođenje Eurovizije već postalo i uobičajeno. Ovo joj je treći put da ga vodi, a prvi put je to učinila 2013. godine te je dobila i inozemne pohvale, a zatim se 2016. godine ponovno vratila toj voditeljskoj ulozi na impozantnoj pozornici. 

“Zamislite da ponovno dobijete priliku voditi Eurosong. To je tako nevjerojatna čast. Nakon što sam ga prvi put sama vodila, a zatim s divnim Månsom Zelmerlöwom uz sebe, sada se jako veselim suradnji s Malin. Ne poznajemo se otprije, ali smo se već par puta srele i već me potpuno kupila. Bit će mi zadovoljstvo raditi s njom”, rekla je Petra.

Podsjetimo, prvo polufinale na rasporedu je sljedećeg utorka – 7. svibnja kada će nastupiti i hrvatski predstavnik Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna, drugo polufinale zakazano je za četvrtak, 9. svibnja, a dok je veliko finale koje svi s nestrpljenjem očekujemo zakazano za subotu, odnosno 11. svibnja. , piše Vecernji.hr