Svi znaju za ‘Rim Tim Tagi Dim’! Portugalka plesala, Grkinja je rekla da je Baby Lasagna sladak

Svi znaju za ‘Rim Tim Tagi Dim’! Portugalka plesala, Grkinja je rekla da je Baby Lasagna sladak

Austrijski predstavnici, azerbejdžanski i drugi su otplesali i otpjevali ‘Rim Tim Tagi Dim’ našeg predstavnika Baby Lasagne

Natjecatelji ovogodišnjeg Eurosonga prošetali su u nedjelju tirkiznim tepihom na ceremoniji otvaranja tog natjecanja u švedskom gradu Malmöu. Ispričali su nam kako se osjećaju, što njihove pjesme znače, ali i što misle o našem predstavniku Baby Lasagni… Čini se kako ih je oduševio…

– Osjećamo se fantastično! Naša pjesma je tradicionalna, možemo satima pričati o čemu je – rekli su iz benda Gaate o pjesmi ‘Ulveham’, kojom predstavljaju Norvešku.

Foto: 24sata

Norveški predstavnici na Eurosongu posebni su po tome jer se, kako kažu, svojom pjesmom obraćaju ljudima, ali i životinjama. Životinje, ističu, znaju prepoznati emociju i baš zato im je drago što je njihovim putem krenuo i naš Baby Lasagna koji u pjesmi razgovara s mačkama.

– To je dobro za početak, ali ne smije stati na tome. Što je sa psima, konjima, kokošima, divljim životinjama… – govore Norvežani koji su potom otplesali Lasagnin ples.

– S Baby Lasagnom još nisam toliko pričala, ali mora me naučiti plesati svoj ples – rekla je austrijska predstavnica Kaleen. Dotaknula se i svoje pjesme ‘We Will Rave’, koja, kako kaže, odiše pozitivom i ulijeva nadu bez obzira s kakvim se poteškoćama borite. 

Susreli smo i azerbajdžanske predstavnike.

– ‘Rim Tim Tagi Dim’ je vrlo dinamična pjesma i jako mi se sviđa energija Baby Lasagne. Želim puno sreće Hrvatskoj i njezinom predstavniku – rekli su Fahree i Ilkin Dövlətov.

Foto: 24sata

Besa Kokëdhima, albanska predstavnica, zaplesala je ‘Rim Tim Tagi Dim’. Nema tko ne zna, čini se, za hit našeg Baby Lasagne., piše 24sata.