Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: ‘Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede’

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: ‘Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede’

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Još je samo dva dana do prve polufinalne večeri Eurosonga, a brojni obožavatelji započeli su s pripremama za praćenje glazbenog natjecanja. Pojedini prave tablice u kojima će ocjenjivati nastupe predstavnika, a drugi su pohrlili po rekvizite. Fanovi našeg Baby Lasagne sada traže tabletiće kao znak podrške našem predstavniku. Pojedini ih traže putem društvenih mreža, a drugi se raspituju kod mama, baka, strina…

Obožavateljica Eurosonga i Baby Lasagne iz okolice Zagreba tako nam je priznala da je uzbuđena i da ove godine ništa nije prepustila slučaju.

– Tabletiće sam prikupila od prijateljičinih mama i baka, naravno i od svoje bake imam neke, a danas sam ih oprala i evo suše se. Spremna sam – rekla nam je pa dodala:

Photo: čitatelj 24sata

– Ako će biti premalo tabletića, imam plan susjede pitati da mi posude!

Eurosong će pratiti, kaže nam, u društvu prijatelja, a svi će oni donijeti svoje – Lazanje.

– Veliko finale, u kojem naravno očekujem Baby Lasagnu, ću gledati u društvu prijatelja, napravit ćemo party kao i svake godine, ali ove godine pripremamo lazanje! Svi donose svoje lazanje – zaključila je.

Photo: Instagram

Inače, tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a s jednim u ruci je stigao i na aerodrom u Zagrebu prije odlaska u Švedsku na glazbenu natjecanje. Stavio ga je zatim na Neveru i pozirao našim fotografima.

Čak mu je i dio kostima napravljen od tabletića. Obožavatelji su oduševljeni i što glazbenik, inače pravog imena Marko Purišić, poštuje hrvatsku tradiciju i promovira je u svijetu., piše 24sata.