Težak sudar: petero mladih od 18 i 19 godina prebačeno u tri bolnice!

Težak sudar: petero mladih od 18 i 19 godina prebačeno u tri bolnice!

U prvim minutama subote dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno čak petero mladih osoba u dobi od 18 i 19 godina.

Kako javlja policija, nesreća se dogodila pola sata iza ponoći u zagrebačkom Maksimiru. Mladić (18) upravljao je osobnim automobilom renault megane zagrebačkih oznaka Ulicom Štefanovec u smjeru juga.

Zbog neprilagođene brzine vozilom je prešao u suprotnu prometnu traku te naletio na prednji dio osobnog automobila subaru forester zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak u smjeru sjevera.

U prometnoj nesreći vozač subarua je lakše ozlijeđen, a njegov suvozač (19) teško. Liječnička pomoć im je pružena u KB Merkuru.

Vozač (18) renaulta je lakše ozlijeđen, suvozačica (18) teško, a liječnička pomoć im je pružena u KBC-u Zagreb. Iz tog vozila teško je ozlijeđena i putnica (19) kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Dubravi.
 
Zbog obavljanja očevida promet je Ulicom Štefanovec bio obustavljen od 00.35 do 2.30 sati u oba smjera, rekli su u subotu u zagrebačkoj Policijskoj upravi., doznaje danica.hr