Stigao i Anđin red za kuhanje! ‘Ne sviđa mi se marmelada…’

Stigao i Anđin red za kuhanje! ‘Ne sviđa mi se marmelada…’

U mirovini sam aktivna, volim se uvijek s nečime zabaviti, reći će umirovljenica u novoj epizodi ‘Večere za 5’

Umirovljena krojačica Anđa Dedić ugostit će protukandidate četvrtog dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Vedra i vesela, Anđa je iznimno aktivna te kaže da voli sve što vole mladi! Bavi se heklanjem, uživa u dugim šetnjama, a u ‘Večeru za 5’ se prijavila kako bi upoznala nove ljude, ali i pokazala svoje vještine u pripremi domaće, tradicionalne hrane.

– U mirovini sam aktivna, volim se uvijek s nečim zabaviti. Nekad sam puno heklala, ali sada mi je oslabio vid pa više volim šetnje. Imam sina i kći, ali oni nisu tu, tu su mi sestra i njezina djeca. Djeca su porasla, unučad su već velika, svi mi puno fale – ispričala je Anđa o sebi.

Foto: RTL

– Svugdje volim otići, ali nakratko. Najviše volim kod kuće, najljepše mi je kod moje kuće. Skupim moje susjede, puštamo glazbu, pjevamo, susjede plešu, a ja puštam glazbu i pjevam – zaključila je Anđa o sebi. 

Voli domaću hranu, a u emisiji se prijavila zbog izazova i druženja s novim prijateljima. Večeru je odlučila pripremiti od zanimljivih sastojaka – pršuta, sira, jaja, oraha, krumpira, svinjetine i marmelade.

– Najviše se veselim svinjetini, to će biti glavno jelo – otkrio je Zlatko.

– Ne sviđa mi se baš marmelada, nisam obožavatelj slatkoga, ali ok – zaključio je Vedran.

Foto: RTL

piše 24sata.