Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ”Smotala si me, što da ti pišem…”

Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ”Smotala si me, što da ti pišem…”

Severina je novim fotografijama svoje pratitelje ostavila bez daha pozirajući u donjem rublju s pogledom na Dubrovnik.

Pjevačica Severina ovog utorka nastupila je u jednom dubrovačkom klubu, a obožavatelje je dan kasnije na Instagramu oduševila novim fotografijama.

U svilenoj spavaćici s čipkastim rubom Severina se fotografirala na balkonu te gledala u daljinu, a svojom ljepotom sve je očarala. Prizor na Dubrovnik iza nje također nije prošao neprimjetno.

”ProzorPremaZalazu.mp3”, napisala je u opisu.

Njezina prijateljica Silvia Dvornik nadopunila je citat u komentaru: ”U mislima tvoj lik, sonate i Chopin”, a Severina joj je odgovorila srcima.

Ostali pratitelji nizali su joj samo komplimente.

”Lijepa do bola”, ”Vilo moja dalmatinska”, ”Jug ti pristaje, lipa naša Dalmatinko”, ”Smotala si me, što da ti pišem…”, ”Najljepša žena Jugoslavije”, bili su samo neki od brojnih komentara.

Posebnu pozornost ukrala je i ogrlica na njezinu vratu. Uz bijeli privjesak Severina je na lančiću imala i slovo A, koje je posvećeno njezinu sinu Aleksandru.

Severinin koncert u Dubrovniku pratio je i Novak Đoković, a njegova snimka dok pleše brzo je postala hit na internetu.

Proteklog tjedna Severina je proslavila i svoj 52. rođendan, a na društvenim mrežama pokazala je i kako je izgledalo slavlje., piše Showbuzz.