Mia Negovetić ukrasila je svoje tijelo novom tetovažom na neuobičajenom dijelu, na sebi već ima pozamašnu kolekciju crteža!

Mia Negovetić ukrasila je svoje tijelo novom tetovažom na neuobičajenom dijelu, na sebi već ima pozamašnu kolekciju crteža!

Mia Negovetić svoje je tijelo ukrasila novim tetovažama i to na nesvakidašnjem mjestu, pogledajte što je odlučila nacrtati.

Naša pjevačica i natjecateljica showa ”Tvoje lice zvuči poznato” Mia Negovetić pohvalila se novim ukrasom na svom tijelu.

Već je otprije poznato da Mia voli tetovaže i pirsinge, a sada je odlučila tetovirati i još nekoliko novih tetovaža, a odabrala je i nesvakidašnje mjesto.

Naime, Mia je tetovirala svoje prste i gornji dio šake, a kako to izgleda pogledajte u nastavku.

”Sad bi i ja kad je vidim”, napisao joj je kolega iz showa Luciano Plazibat, a javio joj se i dobar prijatelj i naš influencer Marco Cuccurin: ”Ma predivno!”.

Marco i Mia imaju i iste tetovaže koje su si posvetili nakon pobjede u jednom pjevačkom showu.

Miju svi pamte kao slatku djevojčicu s naočalama koja je pjevala himnu davne 2015. godine, no otada se puno promijenila. Prvu tetovažu napravila je s 18 godina na rebrima, a ima i pirsinge na pupku i nosu.

”Uvijek me fasciniralo to kako možeš kroz neki crtež, kroz umjetnost ispričat neku priču, i u biti ja si iskreiram priču koja mi je u životu bila jedna velika stepenica za preći, tako sam i napravila prvu veću tetovažu na leđima. Može biti autentično, i ti pirsevi i to, obožavam nakit generalno”, zaključila je Mia jednom za In magazin.

“To je možda ljudima teško prihvatiti, s obzirom na to da sam na sceni od 11. godine. I pretpostavljam da je to možda najveći problem, jer me svi pamte kao curicu koja pjeva himnu”, dodala je Mia.

Često voli eksperimentirati i s kosom, a dosad je promijenila već nekoliko boja i frizura.

Inače, Miju trenutno gledamo u popularnom domaćem showu ”Tvoje lice zvuči poznato”, a svojim transformacijama svaki put ostavlja bez daha.

Dosad je pobijedila kao Damiano David iz grupe Maneskin, a maskirala se još u Hari Mata HarijaSoolkingaChanel TerreroAlexandera RybakaMiroslava ŠkoruLepu BrenuVannu Arianu Grande., piše Showbuzz