Cher (77) otkrila zašto izlazi samo s mlađim muškarcima

Cher (77) otkrila zašto izlazi samo s mlađim muškarcima

PJEVAČICA Cher (77) je otkrila da je odbila spoj s Elvisom Presleyjem. “To je zato što sam bila pomalo nervozna zbog njegove reputacije. Stvarno sam malo sramežljiva u društvu muškaraca”, rekla je glazbenica u The Jennifer Hudson Showu.

Objasnila je i zašto uglavnom izlazi s mlađim muškarcima. “Razlog zašto izlazim s mladićima je taj što su muškarci mojih godina ili stariji… Pa, svi su sada mrtvi. I prije ih je bilo strah prići mi, a mlađi muškarci bili su jedini koji su…”, kazala je pjevačica pa je voditeljica komentirala: “Oni su hrabri”. Cher se složila s njom. “Odgojile su ih žene poput mene”, dodala je. 

Cher je s 40 godina mlađim frajerom u vezi dvije godine

Podsjetimo, Cher je već par godina u vezi s 40 godina mlađim reperom Alexanderom Edwardsom. Par je prvi put viđen u studenom 2022. kako se drži za ruke u Los Angelesu, a Cher se lani u ožujku prvi put pojavila s Edwardsom na crvenom tepihu kad su se poljubili pred kamerama. U rujnu prošle godine na modnoj reviji Balmaina u Parizu i službeno su potvrdili da su u vezi

Slavna pjevačica je prošle godine gostovala u The Kelly Clarkson Showu gdje je komentirala veliku razliku u godinama između nje i Edwardsa. “Pa, na papiru je to pomalo smiješno, ali u stvarnosti se odlično slažemo. On je fantastičan, a ja ne pridajem muškarcima kvalitete koje ne zaslužuju. Vrlo je ljubazan, pametan, talentiran i stvarno je zabavan. A i mislim da je prilično zgodan”, rekla je tada. 

“Da nisam upoznala mlađe muškarce u životu, nikada ne bih izašla na spoj jer me stariji muškarci nisu toliko voljeli”, dodala je. , piše Index.hr