‘Izlazim samo s oženjenima i uopće se ne osjećam krivom’

‘Izlazim samo s oženjenima i uopće se ne osjećam krivom’

Anonimna žena javila se u radio emisiju ‘Will and Woody’ i otkrila da joj se sviđaju samo zauzeti muškarci. Ne osjeća se krivom jer je i nju suprug prevario pa je postao bivši

Australka je izazvala bijes kada je otkrila da izlazi isključivo s oženjenim muškarcima. Javila se u australsku radio emisiju ‘Will and Woody’ te ispričala kakve veze preferira. Nije htjela otkriti svoje ime.

– Izlazim s oženjenim muškarcima već otprilike četiri godine otkako sam napustila muža. Iskreno, to je super, ne treba im puno te su spremni uništiti svoju obitelj radi mene – rekla je.

Žena je rekla da je bila sa šest oženjenih muškaraca otkako je njezin vlastiti brak okončan nakon što joj je bivši suprug bio konstantno nevjeran.

– Nekada sam tim djevojkama slala fotografije s dokazima da je on moj muž, da imamo djecu i da živimo zajedno. No manjak poštovanja s njihove strane doveo me do toga da bih ja radije bila na njihovom mjestu – iskrena je.

Suvoditelji Will i Woody bili su šokirani njezinom iskrenošću.

– Razlog zbog kojeg si ostavila muža je taj što te varao, a kako bi se zaštitila od toga, ti si sada ta koja ima odnose s oženjenim muškarcima? – pitao je jedan od voditelja.

– Da, to potvrđuje da su svi muškarci isti jer svi to rade – rekla je.

Također je objasnila da ne koristi aplikacije za spojeve poput Tindera ili Hingea i da muškarce obično pronalazi na društvenim mrežama.

Stotine komentatora su šokirani ovim izjavama.

– Ona je slobodna, radi što želi – izjavio je jedan.

– Kriva je, ne bi smjela izlaziti s oženjenim muškarcima – rekla je jedna.

– Krivim muškarce što varaju svoje žene, a ne ljubavnice – komentirao je netko.

– Potrebna joj je stvarna psihološka pomoć ako je njezin način da se nosi s povredom to da želi samo oženjene muškarce koji varaju svoje žene. To je odvratno i ne zaslužuje suosjećanje – napisala je jedna žena.

– Bez riječi sam. Od ovoga mi je muka u želucu. Odvratno – netko je napisao.

Ali drugi su tvrdili da je ona žrtva i svaljivali su krivnju na oženjene muškarce.

– Ona je slobodna, nema obveze prema nikome. Nitko ne govori o tim ljudima? Imaju obitelji – rekao je jedan.

– Muškarac je kriv, jer ako nije s njom, jednostavno će naći neku drugu. Zašto ne smatramo muževe odgovornima za prevare? – izjavio je jedna, piše The Daily Mail., prenose 24sata