Trik za sušenje rublja koji je postao hit! Vaša omiljena odjeća će biti suha za dvije minute

Trik za sušenje rublja koji je postao hit! Vaša omiljena odjeća će biti suha za dvije minute

Osvježavajući trik za brzo sušenje rublja koji će vas oduševiti!

Imate li osjećaj da je vaša odjeća uvijek mokra u najnezgodnijim trenucima? Burito metoda potpuno mijenja stvari kada je u pitanju sušenje rublja.

Nema potrebe čekati satima da se vaša majica osuši na zraku ili sanjati o sušilici rublja. Sve što trebate je čist ručnik – što deblji, to bolje.

Prvi korak je jednostavan: stavite svoju svježe opranu majicu na ručnik. Zatim slijedi čarolija – uvijanje ručnika s majicom u veliku rolu, kao pravi burrito. Zatim, snagom koljena, pritisnite smotani ručnik kako biste iscijedili višak vlage iz majice. Kad je otvorite, majica će vam biti gotovo suha!

No, to nije jedini način. Nakon što smotate burrito, jednostavno ga stisnite ili istisnite kako biste izvukli vlagu. Zatim otvorite ručnik i pustite da vaša majica diše, prenosi krstarica.com.

Ako trebate dodatno sušenje, upotrijebite sušilo za kosu ili objesite majicu i sušite je nekoliko minuta. Rezultat? Suha i svježa odjeća u samo nekoliko minuta.

Ovaj genijalni trik oduševio je brojne korisnike društvenih mreža, a sada imate priliku isprobati ga i sami. Budite spremni za sušenje u rekordnom vremenu.