Baby Lasagna otkrio što ga je začudilo u Švedskoj: “Morao sam guglati da saznam”

Baby Lasagna otkrio što ga je začudilo u Švedskoj: “Morao sam guglati da saznam”

BABY Lasagna pokazao je što je morao guglati nakon što je došao u Švedsku i nasmijao obožavatelje. Naime, Lasagna je uočio da u Malmou, gradu gdje se održava Eurosong, nema baš mačaka pa je guglao koja je najpopularnija vrsta kućnih ljubimaca u Švedskoj.

Google je pokazao da su to upravo – mačke. “Morao sam to guglati jer nigdje nisam sreo mačku. Zadovoljan sam odgovorom, ali svejedno… Nigdje mačke na vidiku”, požalio se hrvatski predstavnik. Dodao je i fotografije sebe i zaručnice Elizabete, tužnih izraza lica.

Najviše će mu nedostajati mačke

I prije puta u Švedsku Baby Lasagna otkrio je da će mu najviše nedostajati njegove mačke. “17 dana neću vidjeti Gertrudu, Branku i Stjepana. Već sad mi fale, a tek sam tri dana u Zagrebu”, priznao je i otkrio da će mačke čuvati djed i baka njegove djevojke Elizabete. 

Koliki je Baby Lasagna fan tih životinja pokazuje i činjenica da je prije Eurosonga izašla i slikovnica u kojoj su glavni likovi upravo on i njegov mačak Stjepan (Stipe). I u pjesmi Rim Tim Tagi Dim spominje mačke., piše Index.hr