O razlazu Raspudića i Mosta: “Mariji jako smeta jedna stvar. Nema šanse da ne vrati”

O razlazu Raspudića i Mosta: “Mariji jako smeta jedna stvar. Nema šanse da ne vrati”

Pregovori o sastavljanju nove Vlade još uvijek su na mrtvoj točci.

 Izvori bliski bračnom paru Raspudić ispričali su za Jutarnji list što se događalo u pozadini njihovog izlaska iz Mosta.

Mariji jako smeta što su ona i Nino u javnosti postali paradigma koja se izvitoperila. Spominjanje OPG-a Raspudić doživljava kao nešto jako zlonamjerno. Pa ona i Nino su postojali kao javne osobe sa svojim karijerama i prije ulaska u politiku! Uostalom, u hrvatskoj politici postoje i drugi bračni parovi, Kekini, Puljkovi, Benčići, a i Tomaševićeva žena je u Možemo!. Ali ni na koga se ne gleda kao na Raspudiće, koji odvojeno grade svoje političke pozicije iako su u istoj stranci”, govori osoba bliska Raspudićima i dodaje kako nema dvojbe da je ograđivanje Marina Miletića od Marije Selak Raspudić zato što je ona na pitanje je li pobačaj pravo žene odgovorila s “da” bio samo povod, ali ne i razlog zbog kojega se razišla s Mostom.

Prema izvoru Jutarnjeg, nije izbila svađa zbog pozicija na listi za Europski parlament, nego se radilo o tome da iz principijelnih razloga Marija nije mogla biti na listi s osobom koja se od nje javno ogradila, ali potvrđuje da već dulje vrijeme ima određenih neslaganja.

Drugi sugovornik koji bračni par poznaje iz vremena prije politike smatra da prljavi veš iz Mosta neće dugo ostati skriven.

“Vjerujem da će netko iz Mosta nešto reći, a koliko poznajem Mariju, ako netko u javnost pusti išta loše o njoj, ona će reagirati i sigurno neće ostati dužna. Nema šanse da ne vrati”, siguran je bivši kolega.