Žiri najpoznatijeg eurovizijskog portala ocjenjivao Lasagnu: “Ovo je sigurno u top 5”

Žiri najpoznatijeg eurovizijskog portala ocjenjivao Lasagnu: “Ovo je sigurno u top 5”

ŽIRI eurovizijskog portala Wiwibloggs svake godine ocjenjuje sve pjesme koje se natječu, a sada su rekli i što misle o Baby Lasagni i njegovoj pjesmi Rim Tim Tagi Dim.

“Kada imate pjesmu s konceptom, važno je proširiti taj koncept izvan same pjesme, a Hrvatska to radi briljantno. Pjesma nema dosadnih dijelova, savršeno spaja rock i techno elemente. Stihovi se bave ozbiljnim problemom, ali ipak uspijevaju ostati zabavni, a Baby Lasagna je toliko uključen u izvođenje pjesme. Njegov nastup na pozornici puno podiže pjesmu. Imam velika očekivanja za Eurosong”, rekla je Ruxanda.

Zapamtili su da je Baby Lasagna bio rezerva na Dori

Georgia smatra da pjesma Rim Tim Tagi Dim u sebi ima “svega pomalo”.

“To je pjesma koja će se definitivno svidjeti gledateljima i imat će puno bodova od televotinga. Međutim, kako bi dobio visoku ocjenu kod žirija, Baby Lasagna mora poraditi na poboljšanju vokalnih sposobnosti. Energija pjesme također podsjeća na Cha Cha Cha, stoga je važno eliminirati sve sličnosti, posebno kroz jedinstveni scenski nastup”, rekla je ona.

Simon je zapamtio da je Lasagna na Dori bio tek rezerva. “To je svojevrsni skandal jer je očito bila najbolja pjesma izbora. Osobna priča umotana u zarazni refren koji vas zaokuplja od samog početka. Iako se Lasagna malo mučio s vokalom na Dori, znam da će ova pjesma razveseliti publiku i TV gledatelje”, rekao je Simon.

On ne vjeruje da će Baby Lasagna pobijediti na Eurosongu. “Vjerojatno nije pobjednička pjesma, ali je materijal za top 5”, rekao je.

Nemo ima bolje ocjene žirija Wiwibloggsa od Lasagne

Antranig smatra da je pjesma luda, divlja i fantastična.

“Sviđa mi se ono o čemu pjesma govori, s temom koja je nevjerojatno duboka, ali bi se površno mogla ocijeniti kao šala. Rim Tim Tagi Dim je apsolutno zarazna i teško ju je izbaciti iz glave nakon što je čujete. Ima mnogo toga ovdje što bi se moglo ljudima svidjeti i teško da će išta drugo biti na vrhu prema televotingu. Izvedba će odlučiti hoće li mu i žiri biti naklonjen”, kaže.

Pjesmu je ocjenjivalo 17 eurovizijskih znalaca s portala Wiwibloggs, a konačna ocjena je 8.50 od 10. U žiriju Wiwibloggsa vodila se tijesna bitka oko toga koju pjesmu proglasiti najboljom. Naposljetku, najbolje ocjene dali su švicarskoj pjesmi, koja je trenutno i vodeća na eurovizijskim kladionicama. Nemina pjesma The Code dobila je prosječnu ocjenu 8.83., piše Index.hr