Posvađao se s 32-godišnjakom pa ga ubo, sumnjiče ga i da je trojici dao drogu

Posvađao se s 32-godišnjakom pa ga ubo, sumnjiče ga i da je trojici dao drogu

Pretragom stana koji koristi 33-godišnjak pronađena su još dva PVC paketića amfetamina, digitalna vaga i aparat za vakuumiranje.

Za pokušaj ubojstva, omogućavanje trošenja droga i zloporabu droga sumnjiči se 33-godišnjak, priopćila je porečka policija. Sumnjiči ga se da se 21. travnja oko 5 sati, u prizemlju zgrade u Ulici Tina Ujevića u Poreču, prvo verbalno sukobio, a zatim se počeo naguravati s 32-godišnjakom. Tijekom tog naguravanja stariji je mlađeg muškaraca napao oštrim predmetom, pri čemu ga je lakše ozlijedio.

Osim toga, 33-godišnjak je osumnjičen da je u noći na 21. travnja u stanu na području Poreča trima osobama omogućio trošenje droge, a 18. travnja u večernjim satima preprodao amfetamin državljaninu BiH-u. Policajci su ga uhitili 23. travnja, a tada su kod njega našli dva PVC paketića s amfetaminom bruto težine 3,3 grama namijenjena daljnjoj preprodaji. Pretragom stana koji koristi 33-godišnjak pronađena su još dva PVC paketića amfetamina, digitalna vaga i aparat za vakuumiranje., piše Vecernji.hr