Enis Bešlagić uvrijedio Jacquesa komentarom u TLZP-u? Pjevač ga izbacio iz zahvale

Enis Bešlagić uvrijedio Jacquesa komentarom u TLZP-u? Pjevač ga izbacio iz zahvale

ČINI se da se Jacquesu nije svidio komentar Enisa Bešlagića u TLZP-u. Naime, pjevač ToMa prošle je nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato utjelovio upravo Jacquesa te dobio pohvale svih članova žirija, osim Enisa.

“Ja sam mislio da se ne može pretjerati s Jacquesom, kad radiš transformaciju, ali moglo se još dodat, što se tiče maske. A što se tiče tebe, znamo kako on dobro pjeva i nekad to i smeta kad tako dobro pjeva, fali ti ono nešto. Zato ja imam osjećaj da si ti u ovoj pjesmi bio bolji od Jacquesa. Nekako si meni učinio pjesmu pristupačnijom i moram priznat da sam je tek sad shvatio i doživio u tvojoj izvedbi”, rekao je Enis.

Bravo, Tomislav Marić ToMa 👏🏻 Tvoje lice zvuči poznato I hvala na lijepim riječima; tebi i članovima žirija – Minei, Mariju i Goranu 🌻🌻🌻 Kakav hit, i nakon 21 godinu 🥳🤩 #nakrilimaljubavi ❤️🪽Objavljuje JACQUES HOUDEK u Ponedjeljak, 22. travnja 2024.

Jacques mu se nije zahvalio

Jacques se u ponedjeljak osvrnuo na izvedbu i zahvalio svima – osim Enisa.

“Bravo, ToMa. I hvala na lijepim riječima; tebi i članovima žirija – Minei, Mariju i Goranu”, napisao je kratko Jacques. Pratitelji su u komentarima odmah uočili da netko nedostaje u zahvali.

“Koliko ja znam 4 su člana žirija, a ti se zahvaljuješ samo trojici. Ne sjećam se da je Enis nešto krivo rekao da bi te uvrijedio”, “Očito niste pažljivo slušali jer Enis i nije bio naklonjen komentarom što je i sam shvatio pa odmah konstatirao da se neće svidjeti njegov komentar Žaku na šta su ga odmah upozorili i ostali članovi žirija malo više kulture ne bi mu bilo na odmet eto Žak nije ništa negativno napisao za njega a mogao je samo ga je jednostavno izostavio što sam osobno i očekivala od Žaka i podržavam u svakom slučaju jer tako to rade gospoda”, “Enis je bio nekulturan i naporan, kao i inače. Neka se ugleda na Maria i ostatak žirija”, pisali su., piše Index.hr