Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku

Svaka perilica rublja ima ladicu u koju ide prašak ili tekući deterdžent za pranje te omekšivač. No ladica u koju idu svi ti proizvodi obično ima tri odjeljka. Taj treći nije tu bez veze već ima svoju svrhu.

Naime, odjeljci su označeni simbolima I, II i cvijetom ili slovima L i R. Cvijet ili slovo R nalaze se na odjeljku u koji stavljamo omekšivač, a simboli I i II i slovo L nalaze se na odjeljcima u koje stavljamo sredstvo za pranje rublja.

Kako bi znali svrhu sva tri odjeljka, potrebno je nakon kupnje perilice za rublje pročitati upute u kojima je sve detaljno objašnjeno.

No ukratko, treći odjeljak, obično označen simbolom I, puni se kada želite koristiti program koji uključuje i pretpranje, a koristi se za čišćenje jako uprljane odjeće.

Dakle, ako želite da vaša perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru., piše 24sata.