Dr. Vukušić: Daj Mislave, skockaj se i prestani prodavati maglu. Da ti nije bilo DP-a dobio bi (kao i ja) manje glasova od Ave Karabatić…

Dr. Vukušić: Daj Mislave, skockaj se i prestani prodavati maglu. Da ti nije bilo DP-a dobio bi (kao i ja) manje glasova od Ave Karabatić…


Dr. Herman Vukušić oglasio se na fb-u:

“MASKE I DALJE PADAJU

Zadnje četiri godine nam šalje svoje video uratke iz Brisela kako bi nas uvjerio da je sposoban biti i premijer i ministar policije i predsjednik, jednom kada se ponosno vrati u Hrvatsku.

Cijelo to vrijeme jednim okom namiguje Domovinskom pokretu, pouzdano znam, sjedili smo zajedno na nekim večerama…
Onda nam se napokon vrati za izbore, osnuje svoju stranku (doduše uz pomoć (pot)plaćenih statista koji su glumili vatrene simpatizere prava i pravde), ali ne ode sam na izbore, već nosi koalicijsku listu s DP-om.

I sada kada se na leđima DP-a dočepao saborske fotelje, oni mu nisu dovoljno dobri, jer, eto, idu sa HDZ-om, a ne sa drugim “suverenističkim opcijama”.

Koje su to druge “suverenističke snage” u Saboru (uz par časnih pojedinih iznimaka) s kojima bi se mogla složiti vlada, jasno je vjerojatno samo njemu u njegovoj glavi.

Osim ako ne misli na ćuprijaše i presušjele potočiće?

Daj Mislave, skockaj se i prestani prodavati maglu, svima je jasno da ti nije bilo DP-a dobio bi (kao i ja) manje glasova od Ave Karabatić…..”, napisao je dr. Vukušić.