“Pogodio je žicu”: Fanovi Eurosonga proglasili Baby Lasagnu omiljenim solo izvođačem

“Pogodio je žicu”: Fanovi Eurosonga proglasili Baby Lasagnu omiljenim solo izvođačem

NAJPOZNATIJI eurovizijski portal Wiwibloggs objavio je rezultate ankete u kojoj su fanovi Eurosonga Baby Lasagnu proglasili omiljenim solo izvođačem na ovogodišnjem natjecanju.

“Čini se da je Rim Tim Tagi Dim Baby Lasagne pogodio žicu kod značajnog dijela glasača”, piše portal, dodajući kako je hrvatski predstavnik osvojio prvo mjesto u anketi u kojoj je bilo zastupljeno 27 od 37 zemalja, odnosno one koje predstavljaju solo izvođači. 

Jedini osvojio više od 1000 glasova 

Baby Lasagna osvojio je 12.11% glasova, odnosno dobio je 1106 glasova i jedini je izvođač koji je uspio prikupiti više od 1000 glasova. 

“Hrvatska zvijezda ima veliku podršku”, zaključuju iz najvećeg eurovizijskog sajta. 

Tko je dospio među prvih pet? 

Inače, drugo mjesto osvojio je švicarski predstavnik Nemo s pjesmom The Code, dok je na trećem mjestu Talijanka Angelina Mango s pjesmom La Noia. Četvrto mjesto pripalo je nizozemskom izvođaču Joostu Kleinu s pjesmom Europapa, a na petom mjestu našla se izraelska predstavnica Eden Golan s pjesmom Hurricane. 

“Svi su uspjeli osvojiti značajan postotak glasova, što ukazuje na raznolik raspon glazbenih preferencija među našim biračima. Nemo je trenutačno favorit nakon njegovih zadivljujućih nastupa na zabavama prije Eurovizije”, poručuju., piše Index.hr