Pjaca o derbiju s Dinamom: U sportu nema milosti. Ja sam igrač Rijeke

Pjaca o derbiju s Dinamom: U sportu nema milosti. Ja sam igrač Rijeke

RIJEKA je pobijedila Goricu 3:0 i ostala na vrhu SuperSport HNL-a. Riječani pet kola prije kraja imaju dva boda više od branitelja naslova Dinama. Upravo bi derbi Rijeke i Dinama 5. svibnja mogao odlučiti prvaka.

“Utakmica s Goricom je bila teška i tvrda. Osvojili smo jako, jako važna tri boda. Važne su mi pobjede, a ako asistiram i zabijem, to je bonus”, rekao je za Radio Rijeku Marko Pjaca, koji je sjajnim golom glavom načeo Goricu. Pjaci sada slijede dva okršaja protiv njegovih bivših klubova – Lokomotive i Dinama.

“Kao uvijek idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu. Hoću li protiv Dinama imati milosti? U nogometu nema toga. Ja igram za Rijeku, radiš za sebe i svoju momčad. To je to.”

Je li problem za Riječane činjenica da je Dinamo posljednja dva kola igrao ranije i smanjivao zaostatak uoči utakmica Rijeke?

“Malo smo slabije ušli u zadnje dvije utakmice, ali mislim da to nije do toga što je Dinamo igrao prije. Koncentriramo se stvarno na sebe, još ne osjećamo neki pritisak, a osim toga znamo da je na kraju krajeva sve u našim rukama, tako da ćemo mi igrati dobre utakmice i ako ćemo igrati kao što smo igrali do sada, u biti onda ne bi trebalo biti apsolutno nikakvih problema. Tako da ja mislim da nije do nekakvog pritiska zato što je Dinamo igrao prije nas.”, piše Index.hr