Maja Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala liniju: ‘Kao božica!’

Maja Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala liniju: ‘Kao božica!’

Maja je objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira uz bazen u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim izrezima ispod pazuha, koji otkrivaju dio njezinih grudi.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji trenutno odmara u Puli, a na svojem profilu na Instagramu pokazala je kako uživa u luksuznom hotelu. Maja je objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira uz bazen u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim izrezima ispod pazuha, koji otkrivaju dio njezinih grudi. “Lijepa, zgodna Maja”, “Kao božica”, “Prelijepa”, pisali su joj pratitelji u komentarima.

Photo: Instagram

Podsjetimo, pjevačica često posjećuje daleke egzotične destinacije, a o tome svoje pratitelje obavještava na društvenim mrežama. No, nedavno je otvorila sezonu kupanja. Naime, Maja je tada objavila fotografiju sa sinčićem Bloomom kako uživaju u bazenu prelijepog resorta u Rapcu u Istri.  – Ljeto je počelo. 06.04. savršen dan u tijeku… – napisala je pjevačica u opisu objave.  Isto tako, Maja je objavila i Blooma kako uživa u hotelu s prekrasnim pogledom na more. “Resort po njegovom guštu”, napisala je Maja na Instagram priči. 

Dodajmo i da Maja i dalje radi. Nedavno je predstavila novu pjesmu ‘James Bond’, a onda se pohvalila i novim poslovnim pothvatom. Naime, riječ je o lutkicama ‘Majushka Fashion Dolls’. Kako piše pjevačica u svojoj objavi na Instagramu, u kolekciji će biti 21 lutka, a dolaze s raznim dodacima. “Dragi moji, s nestrpljenjem sam čekala današnji dan da vam konačno otkrijem dugo čuvanu tajnu. Konačno vam mogu predstaviti Majushka Fashion Dolls. Vjerujem da će svaka princeza naći neku za sebe od čak njih 21. Da, dobro ste pročitali, pripremili smo 21 lutkicu. Tako će tu biti puno različitih stylinga: osnovne lutke, Jeans kolekcije, Fashion modela, Superstar linije, Majushka na biciklu, u kabrioletu, s kolekcijom haljina, s modnim dodacima, ekstra dugom kosom… Uvjerena sam da će svaka djevojčica pronaći Majushku za sebe”, napisala je u objavi na društvenim mrežama.  Maja je s lutkicama pozirala u ružičastoj haljini, te je pokazala neke primjerke iz kolekcije., piše Vecernji.hr