Mama sinu pokazala stvari koje nikad nije vidio, pogledajte smiješne reakcije

Mama sinu pokazala stvari koje nikad nije vidio, pogledajte smiješne reakcije

MAMA Una na TikToku objavljuje simpatične i šaljive videozapise iz svog života, a mnogi od tih videozapisa uključuju njezinog malenog sina Salema. Una objavljuje dječakove reakcije na određene nove stvari u njegovom životu, a dva videozapisa u kojima mu prvi put pokazuje određene stvari dobili su više milijuna pregleda.

Prvi objavljeni videozapis dosad je pogledan više od 19 milijuna puta. Una Salemu pokazuje kako izgleda unutrašnjost hladnjaka, što se krije na gornjoj polici u kuhinji, unutrašnjost perilice i mikrovalne pećnice, što se nalazi ispod kreveta i slične primjere. Dječakove reakcije na prizore nasmijale su mnoge koji su pogledali video i tražili da Una od ovih videozapisa napravi serijal.

Ubrzo nakon što je prvi videozapis postao viralan, Una je objavila još jedan videozapis na kojem Salem po prvi put gleda nove stvari i predmete. Taj je video u dva dana otkako je objavljen pogledan više od 13 milijuna puta, a reakcije su pozitivne kao i za prvi objavljeni videozapis.

Na drugom videozapisu, Salem prvi put gleda što se nalazi s druge strane ograde, kako izgleda unutrašnjost kante za smeće, sušilicu, poštanski sandučić, unutrašnjost pećnice i slično. 

@una_laguna

Showing baby places he’s never seen 😆 #fyp #foryou #foryoupage

♬ original sound – una laguna
piše Index.hr