Sjećate se Maje Lene Švaljug? Bila je u dvije sezone ‘Ljubav je na selu’, a sad je u sretnoj vezi

Sjećate se Maje Lene Švaljug? Bila je u dvije sezone ‘Ljubav je na selu’, a sad je u sretnoj vezi

Maja Lena se u desetoj sezoni prijavila za dolazak na imanje Jovana Karapandže. Kad ju je odbio, Željko Bilić iz Bala pozvao ju je k sebi. Između njih se nije rodila ljubav, ali izgradili su prijateljstvo

Mlada konobarica se u desetoj sezoni prijavila za dolazak na imanje Jovana Karapandže. Kad ju je odbio, Željko Bilić iz Bala pozvao ju je k sebi. Između njih se nije rodila ljubav, ali izgradili su prijateljstvo.

Na ljubavnom planu procvjetalo joj je nakon završetka showa.

– Upoznali smo se prije dvije i pol godine. On nije iz Ivanića, nego ima rodbinu ovdje pa dolazi. Kad smo se upoznali, ja sam bila s drugim dečkom, a sada, dvije godine kasnije, odlučili smo biti zajedno. Dala sam nam šansu – rekla je Maja Lena 2019. za RTL.

Maja je aktivna i na društvenim mrežama, gdje je otkriva kako u slobodno vrijeme kosi, cijepa drva te odlazi u ribolov.

Na početku showa opisala se kao dobra, zabavna i humoristična osoba, koja od muškarca očekuje iskrenost, poštenost i zabavu.

Nakon ‘Ljubav je na selu’ ostala je u kontaktu i s drugim kandidatima. Ranije je otkrila da je godinama prijateljica s farmerom Nevenom Landekom iz Ivanić-Grada. 

– Upoznala sam Nevena još dok sam radila u Ivaniću, dolazio je u kafić u kojem sam radila i tako smo se sprijateljili. Zaslužio je podršku jer je dobar prijatelj, uvijek je spreman pomoći, voli se družiti i zabavljati. Da se moram prijaviti, njega bih odabrala – rekla je Maja Lena za RTL., prenosi 24sata.